EURO 2020

Németország, auf Wiedersehen?

megosztom

Rövid karriert futhat az Eb-n a Nationalelf, amely ha kikap Portugáliától, akkor jó eséllyel búcsúzik a tornától.

Történt, ami történt, azt nem igazán mondhatjuk, hogy az F-csoport nem a várakozásoknak megfelelően alakult ezidáig. A németek viszont immár nem nagyon hibázhatnak, ugyanis még egy vereség könnyen lehet, hogy az Eb-jükbe kerülne, bár az sem kizárt, hogy három ponttal és egy tűrhető gólkülönbséggel is tovább lehet majd jutni - pont így mentek tovább Ronaldóék öt éve.

266607

Csapathírek
 

A Nationalelf nem vallott szégyent a címvédő világbajnok elleni nyitómeccsen, amelyet egy Hummels-öngóllal bukott csak el, így Löw nem valószínű, hogy sok helyen változtat majd. Várhatóan marad a 3-4-3-as felállás is, a legnagyobb kérdés pedig továbbra is az, hogy Goretzka zöld utat kap-e, hiszen az ő játéka kulcskérdés lehet. A franciák ellen Gintert le kellett hozni, helyére a Dortmund alappillére, Can léphet be. A támadószekcióban sem árt egy kis finomhangolás, hiszen nem volt valami olajozott a gépezet.

A portugál csapatot már jól ismerjük és Fernando Santosnak sem nagyon kell belenyúlni a magyarok ellen már látott kezdőbe. A két veterán, a 11 Eb-góljával már rekorder Ronaldo és Pepe biztosan kezd majd és pozitív eredmény esetén az utolsó meccsen kaphat majd kis pihenőt. Fiaink ellen a cserék hozták meg az áttörést, főleg Renato Sánchez alakított nagyot, de a rendkívül szívós Lille-középpályás valószínűleg ismét csak a padon kezd majd.

[3230670] 2021-06-19 18:00:00 Portugália - Németországx

Mire fogadjunk?
 

Ha a felek első meccséből indulunk ki, akkor a vereség ellenére inkább Németország felé billen a mérleg nyelve. Ez tükröződik az oddsokból is, de ennek ellenére bőven kettes szorzó felett pakolható a Nationalelf sikere. A - sajnos - klasszisokkal gyengébb magyar keret is több, mint 80 percig állta a sarat a portugálok ellen, ez pedig nem túl jó előjel a továbbiakra...

Tudtad? Németország keretében 9 játékos is van, aki az utóbbi 9 hónapban BL-győzelmet ünnepelhetett - Neuer, Müller, Gnabry, Goretzka, Kimmich és Süle a Bayernnel, Havertz, Werner és Rüdiger pedig a Chelsea-vel.

Azt se felejtsük ugyanakkor, hogy egy döntetlen gyakorlatilag azt eredményezhetné - persze csak, ha a németek verik a magyarokat az utolsó csoportmeccsen - hogy a két együttes biztosan továbbjut. A találkozót tehát meglepő lenne, ha a gólok dominálnák, hiszen felesleges túl nagy kockázatot vállalni, de mi úgy véljük, hogy most a németek örülhetnek majd, a tipp pedig csak Ronaldóék győzelme esetén veszítene.

{"headTitle":"Portugália-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország +0 (ÁH)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

[3230670] 2021-06-19 18:00:00 Portugália - Németországx;

 

megosztom