EURO 2020

Orbánnal és Szalaival is kaszálhatsz a magyar-francián

megosztom

Igen jól kereshetünk Willi Orbán és Szalai Ádámra kínált speciális piacokon partnerirodánkban.

Fogadja a magyar-francia meccs kimenetelére 20-as oddson!

Nyakunkon a második Eb-meccsünk, amit a világbajnoki címvédő Franciaországgal vívunk meg szombaton délután. A találkozó esélyeiről másik cikkünkben már beszámoltunk, jelen cikkünkben a magyar játékosokra kínált speciális fogadásokat vizsgáltuk meg, amelyek közül két fogadásban is komoly értéket vélünk felfedezni.

A magyar játékosok közül Willi Orbánra fogadhatunk, hogy mennyi szabálytalanságot követ el az Unibeten. Partnerirodánk 1,5-nél húzta meg a határt, az overt 2.70-ért méri, míg az undert 1.40-ért. A portugálok ellen ugyan csak egyszer szabálytalankodott a Leipzig játékosa, azonban ismerve a francia támadókat, ezúttal meglepő volna, ha nem ülne az over, vagyis nálunk bőven megér egy próbát ez a tipp.

{"headTitle":"Willi Orbán által elkövtetett szabálytalanságok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1,5 felett","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A másik fogadási opció, amelyen megakadt a szemünk, az nem más, mint a Szalai Ádám ellen elkövetett szabálytalanságok piaca. Borítékolható ugyanis, hogy hasonló harcmodorral lépünk pályára a franciák ellen, mint ahogyan a portugálok ellen tettük. Vagyis többnyire majd felpasszoljuk  a labdát egy szem csatárunknak, aki próbálja megtartani addig, amíg nem jön segítség, így pedig többször is lefaultolhatják a Mainz játékosát.

Szalai ellen a portugálok hatszor követtek el szabálytalanságot, partnerirodánk viszont 2,5-nél húzta meg a franciák ellen a határt. Ráadásul az underre 1.65-szörös, míg az overre 2.10-szeres pénzt kínál az Unibet, így ezen a piacon is játékba küldjük az overt.

{"headTitle":"Szalai Ádámmal szemben elkövetett szabálytalanságok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3230669] 2021-06-19 15:00:00 Magyarország - Franciaországx;
unibet
megosztom