EURO 2020

Tizire, gólokra és hendikepre is fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Anglia-Skócia, Horvátország-Csehország és Svédország-Szlovákia meccseket rendeznek pénteken az Eb-n. Lássuk milyen tippeket eszeltük ki a meccsekre!

A pénteki nap nyitómeccsén két olyan csapat találkozik, amely az első fordulóban nem várt jó eredményt ért el. A svédek kibekkelték az ikszet a spanyolok ellen, a szlovákok pedig meglepetésgyőzelmet arattak a lengyelek felett. A továbbjutás szempontjából egyik csapatnak sem jönne rosszul egy döntetlen, de persze egy győzelem lenne az igazán értékes eredmény. 

 

A horvátok ugyan nem álltak messze a döntetlentől Anglia ellen, de végül 1-0-ra alulmaradtak, ezzel pedig győzelmi kényszerben találták magukat. A csehek Patrik Schick duplájával lenyomták a skótokat, szóval ha itt pontot tudnak szerezni, akkor elég jó esélyeik lesznek a továbbjutásra, még úgy is, hogy az utolsó körben az angolokkal meccselnek. 

 

A nap rangadóját Londonban rendezik, ahol az angolok a skótokkal meccselnek. A brit válogatottak csatája mindig komoly presztízzsel bír, így izgalmas 90 perc várhat ránk. Az angolok nem játszottak valami jól a horvátok ellen, a győzelmet mégis behúzták, a skótok pedig talán többet érdemeltek volna a csehek ellen. Ha Anglia nyer, továbbjut a csoportból, ha pedig Skócia kikap, szinte biztos, hogy kiesik. 

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek az Eb-re hatharom.com
Időpont Meccs Tipp
15:00 Svédország - Szlovákia  TIPP
18:00 Horvátország - Csehország  TIPP
21:00 Hollandia-Ausztria TIPP

bet365
megosztom