EURO 2020

Őrült meccsekhez őrült kombi dukál!

megosztom

20 feletti szorzóval próbálunk egy zsírosat kaszálni a pénteki játéknapon. Íme őrült tippjeink!

Nem vádolhatja senki azzal a pénteki játéknapot, hogy unalmasnak tűnő, papírforma meccseket rendeznek, hiszen a svéd-szlovák, a horvát-cseh, de még az angol-skót is eléggé kacifántos 90 perc fogadási szempontból. Beharangozóinkban körüljártuk az esélyeket, tippel megfűszerezve mindegyik találkozót, most pedig egy őrült kis kombival tovább növeljük az izgalmakat. A tétekkel természetesen csak óvatosan!

Svédország-Szlovákia

Szomszédainkat elfelejtették értesíteni az Eb előtt, hogy mennyire gyenge csapatuk van, és egy olyan 45 percet produkáltak a lengyelek ellen, hogy leesett az állunk. A végén azért kellett némi mák és egy téves bírói ítélet a sikerhez, ám az érdemből mit sem von le, Hamsíkék bejelentkeztek a továbbjutásért. Svédország ellen viszont ismét az underdog szerepben tetszelegnek, amely csapat sikeresen védekezte ki a spanyolországi 90 percet. Azon a mérkőzésen is megmutatta tudását Alexander Isak, akire jóval nagyobb szerep hárulhat egy olyan találkozón, ahol dominálnia kéne a skandinávoknak. Isak elsőszámú gólfelelőse már a válogatottnak, egy gólja pedig közel 3-szoros pénzt fizet egy olyan meccsen, ahol azért 2-3 alkalommal is betalálhat akár a svéd csapat.

Horvátország-Csehország

Hiába beszélünk a vb-ezüstérmesről, a horvátokat nem lehet azzal "vádolni", hogy toronymagas favoritjai a csehek elleni találkozónak. A meccstől már csak a spanyol Del Cerro Grande személye miatt is bőségesen várhatunk szabálytalanságokat és lapokat, aligha ez lesz a torna legbékésebb 90 perce. Noha az első kör nem a sok kártyáról szólt, ahogy nő a tét, "fokozódhat a nemzetközi helyzet is", márpedig itt Modricék győzelmi kényszerben játszanak. Talán a 4 lap nem olyan nagy kérés Glasgow-ban.

Anglia-Skócia

Ahogyan feszkós lehet a skótok kirándulása is a szomszédba, amely minden szempontból parázs 90 percet ígér. A hangolás már a térdelés körüli mizériával megkezdődött, hiszen a skótok megteszik ezt a gesztust, az angolok viszont nem, ami miatt már most zajlik az üzengetés egymásnak. Igazi presztízscsata várható, és bár a spanyol Lahoz zsebéből az első körben nem szaladtak ki a lapok, itt most egy kemény, férfias ütközet alkalmával mindkét csapat besárgulhat legalább kétszer.

{"headTitle":"Őrült kombi péntekre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-18 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 24.91","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svédország-Szlovákai - Alexander Isak gólt szerez","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Horvátország-Csehország - 3,5 lap felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia-Skócia - Mindkét csapat kap legalább 2 lapot","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom