EURO 2020

Lehet esélyünk a franciák ellen? - ezt várjuk mi!

megosztom

Talán a franciák ellen van a legkevesebb esélyünk a pontszerzésre a három meccs közül. Lássuk, mit szólnak ehhez a szerkesztőink.

mr.blonde

Bár az eredmény csalódást keltő volt, a portugálok ellen mutatott csapatteljesítmény szerintem teljesen rendben volt. Bátran, harcosak játszottak a fiúk, azt pedig öröm volt nézni, hogy mennyire jól működött a kohézió, hogy azonnal kisegítették egymást a játékosok egy-egy veszélyt jelentő helyzetnél vagy labdavesztésnél. Ezt a harcosságot és szervezettséget várom szombaton is. 

A meccs képe várhatóan nem lesz nagyon más, mint kedden volt. A francia csapat kvalitásairól felesleges beszélni, az Eb legjobb támadósora ellen a magyar védelem óriási nyomás alatt lesz majd. 

A papírforma azt mondja, hogy ezt a meccset elveszítjük - akár több góllal is - de a hazai közönség támogatása mellett én azért reménykedem egy szép eredményben. Fogadási szempontból nincs könnyű dolgunk, mert hiába gondolja a többség, hogy óriási value van a franciák sikerében, szerintem a szorzókban nem sok értéket találunk. A bukik jól lőtték meg a számokat, a hendi és az over/under határ is pontos, szóval én inkább egy más megközelítést alkalmaznék. 

Ahogy fentebb írtam, a magyar védelemnek nagyon fel kell kötnie a gatyáját, hiszen világsztárokat kell féken tartani. Ebben a projektben Willi Orban lehet az egyik kulcsemberünk, akinek rutinjára, gyorsaságára és helyzetfelismerésére óriási szükségünk lesz szombaton is. Orban a portugálok ellen kétszer tudott szerelni és egy légi párbajt nyert meg, ezeket a statisztikákat pedig szerintem szombaton is kénytelen lesz hozni. A bet365-nél 2,10-ért fogadható Willi legalább két sikeres szerelése. Igyekszem a helyszínen kiszurkolni :) 

Tipp: Willi Orban szerelések 1,5 felett@2.10   


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

varin

Nagyon sajnáltam a magyar-portugál meccs végét, és nem csak azért, mert egy "invalid" különbségű vereséget szenvedtünk, de azért is, amennyi sületlenséget és ostobaságot olvashattam ennek köszönhetően az elmúlt napokban a válogatott kapcsán. Ha valakire, hát rám nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok a magyar csapattal szemben, de olyan véleményekkel találkozni, hogy nincs tartása a csapatnak, meg senkit sem érdekel a 84 perc, ha 0-3 a vége, meg hogy képzeli ez a Renato Sanches, hogy végigcselez 3-4 magyar játékost... hát ilyenkor nem bánom, hogy az ilyenek csak 2 évente találkoznak labdarúgással.

Éretten, a lehetőségekhez képest bátran, lendületesen és jól futballozott a magyar csapat Európa egyik legjobb válogatottja, az Eb-címvédő ellen, ez pedig minden tiszteletet megérdemel. A különbség nem reális, a vereség ténye viszont igen. Aki pedig képtelen pozitívan értékelni egy ilyen meccset egy ilyen tornán, az kapcsoljon át a Barátok Köztre inkább...

Viszont úgy vélem, nincs az a taktikus futball, amely megmentené a magyarokat a franciák ellen. A világbajnok félelmetesen domináns válogatott, a sztárok egymásra pakolva képesek nagyon jó csapatot alkotni, és nemigen látom, ki állhatna az útjukba. Nem szeretném feleslegesen pazarolni a karaktereket, a franciák minden tekintetben kimagaslanak most Európában, ez pedig ellenünk is érezhető lesz majd. Jó lenne megúszni egy 0-1-gyel vagy 1-2-vel, de nem látok sok realitását annak, hogy ne hoznák a hendit Griezmannék, talán eldöntve ezzel a csoportelsőség kérdését is.

Tipp: Franciaország -1.5 @1.96    

gb1

Viszonylag ritka, de varin kollega minden szavával egyet kell, hogy értsek. Fiaink a tisztes helytállást remekül abszolválták Portugália ellen, de támadásban valljuk be, nem sok vizet zavartunk, ezúttal pedig egy még robosztusabb védelemmel kerülünk majd szembe. Csak azért nem a -1.5-es hendit húzom a Les Bleus-re, mert így a tipp szempontjából jó lehet az 1-0-is, ami hízelgő lenne ránk nézve, de nem zárható ki a pakliból. Sajnos a magyar meglepetés nagyjából álom kategóriába sorolható jelenleg, persze álmodozni lehet, sőt néha kell is...

Tipp: Franciaország nyer és nem kap gólt 1.92    

Cipolla

Csatlakozni tudok a kollégákhoz, a magyarok remekül tartották magukat a csoportban, meggyőzően játszottunk a második félidőben, a végén viszont egy balszerencsés gól megpecsételte a sorsunkat, ami után a találkozó lényegi része le is záródott.

A franciák még egy szinttel a portugálok felett állnak, így a támadójátékunk az első meccshez hasonlóan halovány lehet. Többek között emiatt is, a szögletekre lehet érdemes fogadni. A portugálok ellen 0-6-tal zártuk a szögletarányt, sokkal több babér vélhetően a vb-győztes ellen sem terem majd. A franciák néggyel több szögletet lőhetnek a magyaroknál, erre pedig duplázót kapunk.

Tipp: Franciaország -3,5 szöglet hendikep @2.00    

Tomihmv

Majdnem összejött a bravúr a portugálok ellen, köszönhetően annak, hogy jól játszott válogatottunk, azonban a hajránk nagyon nem sikerült.

Sajnos Ronaldóéknál a franciák még jobbak, és borítékolható, hogy alaposan kielemezték minket, ráadásul kérdés, hogy egy ilyen összeesést követően hogyan, milyen lelkiállapotban fut ki válogatottunk a gyepre.

A meccs toronymagas esélyese tehát a francia válogatott, és ahogy fentebb is fogalmaztak a többiek, ebben a meccsben egy komolyabb pofon is benne van. Vagyis nem volna meglepő egy olyan vendégsiker, amely alkalmával már a szünetben is vezetne Franciaország.

Tipp: Félidő/vége: Franciaország/Franciaország 1.90    


Ti mire fogadnátok a MAGYARORSZÁG - Franciaország Eb-meccsen?

[3230669] 2021-06-19 15:00:00 Magyarország - Franciaországx;

 

megosztom