EURO 2020

Ez egy mérhetetlenül szomorú cikk a magyar-franciáról!

  • varin
megosztom

Nem sok olyan véleményt olvasni, amely alapján a magyar csapat elkerülheti szombaton a vaskos kiütést.

Noha a fogadóirodák szorzói alapján a magyar válogatottnak a franciák ellen több esélye lesz a pontszerzésre, mint a németek ellen Münchenben, távolról sem lehet optimizmusról vagy lehetséges esélyekről hallani a szurkolók körében. A Logibet és a Hathárom közös Discord-szerverén már napok óta téma a szombati mérkőzés, az egyöntetű vélemény pedig az, hogy a magyar válogatott akár 3-4 góllal is kikaphat a világbajnoktól. Így tehát jelen cikkünkben megnézzük, mit fizetnek a különböző kiütéses opciók.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


A Bet365 egál hendikepje, vagyis az a szám, hendikepes határ, amelyen nagyjából egyenlőek a szorzók jelenleg +/-1.5. Ez köznyelvre lefordítva azt jelenti, hogy 50% esély van arra, hogy legalább két góllal kikapunk és 50% arra, hogy ezen a határon belül maradunk, akár pontot is szerzünk. Széles fogadási lehetőségeink vannak a bukmékernek köszönhetően, hiszen egészen ötgólos különbségig is elmehetünk, ami már azért nem kevés profittal kecsegtet. Lássuk ezeket a számokat!

{"headTitle":"Mennyivel kap ki a magyar csapat a franciától?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legalább 1 góllal","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legalább 2 góllal","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legalább 3 góllal","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legalább 4 góllal","odds":"6.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legalább 5 góllal","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Discord tematikus, #euro2020 szobájában a felhasználók szinte szemlesütve ajánlják a különböző "magyarverő" ötleteiket, elnézést kérve egymástól és kiemelve, hogy bár szurkolnak a mieinknek, de a realitás komoly különbséget ígér. Egy régi logibetes előfizető, StarLord szerint például 5-0 lesz a végeredmény, amely @29.00-es szorzóval kecsegtet, míg Taylor szerint minimum négy gól lesz közte, így a 3-as ázsiai hendikepes fogadás @5.90-ért jó fogadás a világ legjobb válogatottjára.

Az ezerfejű tehát ítéletet hozott, és bizony tényleg kevés esélye van a magyar csapatnak a franciák ellen. Természetesen az is érthető, ha valaki a szívére hallgat és nem akar a magyar csapat ellen fogadni, ám ha logikusan végiggondoljuk, egy jó -1.5-es hendikep esetén csak az fájna igazán, ha mondjuk a végén vinné be a győztes találatot a francia csapat és egy gól lenne közte...

bet365
[3230669] 2021-06-19 15:00:00 Magyarország - Franciaországx;
megosztom