EURO 2020

Továbbjuthat még a csoportból a magyar válogatott?

megosztom

Az alábbi cikkben visszatekintünk a portugálok elleni találkozóra, illetve a magyar válogatott továbbjutási esélyeit is megvizsgáljuk.

Bár kedden a magyar válogatott 3-0-ás vereséget szenvedett az Eb-címvédő portugáloktól, a találkozó vége felé inkább volt benne a gól nélküli döntetlen, mintsem a portugál siker. Ezt az oddsok is mutatják, hiszen a 80. perc körül már hármas oddson is lehetett fogadni a portugál sikerre, majd jött egy peches gól, amivel elindult a találkozó a papírforma felé.

Az első játékrészben volt inkább alárendelt szerepben a válogatott és sok helyzetet hagyott ki ellenfelünk, míg a második félidőben már sokkal kevésbé voltunk a kapunk elé szögezve, így pedig egy-két kósza ellentámadásra is futotta a csapattól.

A végeredmény 3-0 lett, amire a fogadóirodák akár 11-szeres szorzót is fizettek a találkozó előtt. Cristiano Ronaldo is megrúgta a maga gólját (1.90), illetve a félidő / vége piacon a döntetlen / Portugália opció 3.75-ös szorzót zöldített partnerirodánknál.

Maradt még esélyünk?

Szombaton már jön is a következő ütközet, délután háromtól a franciákat fogadjuk a Puskásban, ahol a fogadóirodák még kisebb esélyt adnak a magyarokra, mint a keddi találkozó esetén. A vb címvédőre mindössze 1.30-as oddson fogadhatunk jelenleg a Bet365 irodában. Vélhetően a játék dinamikáját tekintve a franciák még egy sebességgel a portugálok felett játszhatnak, így ismételten egy borzasztóan nehéz 90 percre készülhetünk.

A csoport esélyeit ha figyeljük, már 15-szörös pénzt fizetne a magyar továbbjutás, ami nem is csoda, hiszen a három bekapott gólunk miatt már vélhetően a három megszerzett pont sem lenne elég a csoportharmadikok közötti küzdelemben. 

{"headTitle":"EURO 2020 F-csoport ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország megnyeri a csoportot ","odds":"126","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország továbbjut ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország nem jut tovább ","odds":"1.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Természetesen a Magyarország - Franciaország meccs felvezetésével is részletesen foglalkozunk a hét második felében hiszen számos cikkel, érdekességgel érkezünk még addig olvasóink felé.

bet365
megosztom