EURO 2020

Jön az Eb első igazi ki-ki meccse - spéci tippek a török-walesire

  • varin
megosztom

A török-walesi mérkőzés vesztese alighanem búcsúzik az Eb-től. Kemény meccsre van kilátás?

Sor kerül a 2020-as Európa-bajnokság első igazi ki-ki mérkőzésére, amely csapat ugyanis elbukja a Törökország-Wales mérkőzést, alighanem csomagolhat. Az első mérkőzések alapján inkább Gareth Bale-ék felé hajlanánk, ám a fogadóirodák szerint a félholdasok győzelme valószínűbb.

Calhanogluék dolga nem volt éppen könnyű, hiszen rögtön a nyitómeccsen, az elszánt olaszok ellen, Rómában helytállni még egy török válogatottnál erősebb csapatnak is nehéz feladat lett volna. Senol Günes tanítványai azonban még az alacsony elvárásokat is alulmúlták és gyakorlatilag az első perctől kezdve védekezésre rendezkedtek be, ahol csak idő kérdése volt, hogy az olaszok mikor törik át a reteszt. Burak Yilmaz és társai semmilyen veszélyt nem jelentettek Gigi Donnarumma kapjuára, lövési kísérletük is csupán három volt, míg veszélyes támadásuk 18, szemben a 64-gyel.

Most azonban kezdeményeznie kell a piros-fehér alakulatnak, hiszen egy döntetlennel győzelmi kényszer lenne a török vállakon, míg siker esetén már egy Svájc elleni remi is továbbjutást érne. "Jobb teljesítményben bíztunk, nem tagadom. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, de nem szabad keseregni az olaszok elleni mérkőzésen, mert két meccsünk még hátravan" - nyilatkozta Günes.

Ami Wales gárdáját illeti, a Svájc elleni remi csak akkor ér valamit, ha a törököket legyőzi Rob Page együttese, hiszen 2 ponttal, az utolsó körben az olaszok ellen randevúzni, nem éppen leányálom. Gareth Bale-ék tulajdonképpen sikerrel abszolválták az első küldetést, hiszen underdog szerepből szereztek egy pontot Svájc ellen, és bizony a helvétek azon a meccsen ténylegesen jobbak is voltak. A Ryan Giggset helyettesítő mester nem is titkolta, hogy nyerniük kell Törökország ellen a továbbjutáshoz, a döntetlen egyik csapatnak sem jó.

[3230639] 2021-06-16 18:00:00 Törökország - Walesx

Ami a várható kezdőket illeti, annak ellenére is a törököknél várható több változtatás, hogy ők egy nappal többet pihenhettek. Karaman helyén Cengiz Ünder, Yazicit Irfan Can Kahveci válthatja, míg Tufan pozíciójában Kaan Ayhan kezdhet, ami azt is jelenti, hogy Calhanoglu szélső helyett irányítóként bizonyíthat.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


Ki-ki mérkőzésről lévén szó, nehéz jósolni a végeredményre, ráadásul az első meccseket látva mi csak fejvakarva tudjuk favorizálni a török válogatottat, nem is véletlen, hogy az oddsok közelednek egymás felé. Tegyünk hát egy kirándulást a lapok felé.

A mérkőzést a portugál Artur Soares Dias vezeti, aki nemzetközi meccseken kifejezetten kevés kártyával dirigál. A vb-selejtezőkön 4 meccs alatt 7 lap, Nemzetek Ligájában 3 meccs 11 lap, Eb-selejtező 6 meccs, 20 lap, szóval nem nevezhető keménykezű sporinak. Talán a török +0 lap @2.03-as szorzóért játszható tipp a Bet365-ön, de nagy keménykedést és lapfesztivált ne várjunk.

A sok nehéz opció között tippnek mi most egy játékos speciális piacon található ötletet szemeltünk ki, ami pedig a lövésekre vonatkozik. Ha a törökök tétmeccseit vizsgáljuk, az elmúlt másfél év kilenc találkozóján átlagosan 13,45 lövést eresztettek meg meccsenként. A határ 10,5, amihez ugyan nem társul magas odds, de csábító fogadásnak tűnik. Szintén megéri bizalmat szavazni az első meccsen eltűnő Hakan Calhanoglunak, aki kiváló rúgótechnikával rendelkezik, így minden szabadrúgást ő végez el, de távolról is szívesen lő. A Milan középpályásának elég lesz egyszer eltalálnia a kaput.

{"headTitle":"Törökország-Wales","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-16 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Törökország 10,5 lövés felett","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hakan Calhanoglu 0,5 kaput eltaláló lövés felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3230639] 2021-06-16 18:00:00 Törökország - Walesx;
megosztom