EURO 2020

Egy overrel és egy underrel támadunk a finn-orosz meccsen

Az oroszok a finnek ellen javítanának, ám a skandinávok a váratlan győzelmük után jó helyzetből várhatják a találkozót.

A B-csoportban szinte biztosan a világranglista-vezető Belgium végez majd az első pozícióban, így a második továbbjutó helyért máris megkezdődött az öldöklő csata. Az oroszok nem tudtak komoly ellenállást kifejteni a nyitómeccsen, így számukra ez a találkozó élet-halál kérdése. A finnek egy nagyon furcsa mérkőzést tudtak megnyerni a dánok ellen, akik Christian Eriksen esete miatt szemmel láthatóan nem tudtak megfelelően koncentrálni a találkozóra. 

266575

Csapathírek 

Nagy változások nem történtek a keretekben az első meccshez képest, így sok újdonságra egyik szövetségi kapitánytól sem kell várnunk. Pukki a dánok elleni meccsre már felépült, így ő ezúttal is ott lehet a kezdőben. Az oroszoknál Andrej Mostovoj pozitív koronatesztje miatt került ki a keretből, de ő már a belgák elleni meccsen sem tudott játszani. 

Két masszív formációt várhatunk ezen a találkozón, a finnek egy dinamikus 3-5-2-es felállást választhatnak, az oroszok pedig 3-4-2-1-es alakzatot favorizálhatják, ami viszont nem sokkal tér el a finnek összetételétől. 

[3230646] 2021-06-16 15:00:00 Finnország - Oroszországx

Mire érdemes fogadni? 

A fentiek miatt és a tét végett azt gondoljuk, hogy egy nagyon feszes találkozóra van kilátás, ahol a gólok helyett inkább a mezőnyjáték dominálhat. Nem feltétlenül ettől a találkozótól kell várni az Eb legszebb meccsét, hiszen egyik csapat sem a szemkápráztató játékáról híres. 

A finn válogatott valódi erejét nehéz belőni, hiszen az első meccs annyira extrém volt, hogy nem alkalmas ilyen megállapítások megtételére. Az orosz viszont gyengébbnek tűnik, mint azt a fogadóirodák az Eb előtt gondolták

A meccsre vonatkozóan nekünk két tippen akadt meg a szemünk. Az egyik a szabálytalanságok számára vonatkozik, mert a két válogatott felfogása és a tét miatt szerintünk ez a 23,5-ös határ támadható. Két masszív középpálya feszül egymásnak, ez a 11-12 fault csapatonként pedig nem teljesíthetetlen. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A másik és talán erősebb tippünk a kapura tartó lövések kontrázása. Valamiért egészen magas line-t húzták meg a bukmékerek, pedig az első meccsen a két válogatott összesen kétszer találta el a kaput. Ehhez képest ez a 8,5-es határ magasnak tűnik, a finnek földön játszva kevés veszélyes akciót tudnak kidolgozni, de az oroszok sem feltétlenül a káprázatos támadásaikról híresek. 

{"headTitle":"Finnország - Oroszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-16 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szabálytalanságok száma 23.5 felett ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kapura tartó lövések 8,5 alatt ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3230646] 2021-06-16 15:00:00 Finnország - Oroszországx;