Tipp

Ez bizony egy nagyon elszúrt odds az Európa-bajnokságon!

  • varin
megosztom

A Bet365-nél valamit nagyon benéztek ezzel a piaccal, ahol gyakorlatilag lehetetlen bukni.

Nem állt messze egy igazi bravúrtól Észak-Macedónia, amely a hajráig tartotta a lépést az osztrák válogatottal. A macedónoknál Goran Pandev bizonyította, hogy még 37 évesen is kár leírni, ugyanakkor a balkániak továbbjutási esélyei minimálisra csökkentek. A Bet365 viszont egy nagyon elhibázott szorzót kínál a macedónokkal kapcsolatban, amire gyorsan le kell csapni.

A Beten ugyanis még fogadhatunk arra, hogy ki is lesz a macedónok házi gólkirálya. Goran Pandevre 1.90-es a szorzó úgy, hogy ugye egy góllal vezeti a góllövőlistát. A macedónok még az ukránokkal és a hollandokkal találkoznak, a papírforma pedig azt diktálja, hogy nem biztos, hogy betalálnak még egyszer a kontinensviadalon. Ha tehát nem lő gólt senki más, a tippünk nyertes.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


Amennyiben lő még valaki Pandeven kívül, a Bet365 úgynevezett "Dead-Heat" szabálya lép érvénybe. Ez azt jelenti, hogy a tétünket elosztják a győztes versenyzők számával és így szorozzák meg az oddsszal. Vagyis ha mondjuk ketten végeznek egy góllal, akkor 10 ezer forintos tét esetén 9500 forintunk maradna, vagyis pénzünk csupán 5%-át buknánk el.

Ez egyértelműen egy parádés szorzó, nem véletlen, hogy más fogadóirodánál csak 1.25-ös a szorzó. Arra kb. semmi esélyt sem látok, hogy valaki két gólt szerez és Pandev egyet sem, ha pedig ketten végeznek az élen, a tétünk majdnem teljesen visszajár. De még három egygólos játékos esetén is csak 37%-át buknánk el a teljes tétnek.

Ritka, hogy az Európa-bajnokságon egy szorzót ennyire benézzenek a fogadóirodák, de ha megtörténik, nem szabad várni a bombázásával.

{"headTitle":"Észak-Macedónia házi gólkirálya","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-17 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Goran Pandev","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom