EURO 2020

Szalai vagy Sallai pöcköli be többször? - oddsok a magyar csapat gólkirályára

megosztom

A németországi légósaink vezetik a piacot, de nagyot kaszálhatunk akkor is, ha nem lő gólt a magyar csapat.

A Magyarországon elérhető fogadóirodák közül talán a legszélesebb speciális ajánlattal várja a fogadókat a Bet365, ahol számtalan érdekességre fogadhatunk. Az egyik ilyen a különböző válogatottak házi gólkirályai, amely piac természetesen a magyar válogatott esetében is elérhető. Lássuk, ki lehet a csapaton belül a legjobb gólvadász!

{"headTitle":"Ki szerzi a legtöbb gólt a magyar csapatban az Eb-n?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nikolics Nemanja","odds":"7.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sallai Roland","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Varga Roland","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Willi Orban","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Aligha hat majd sokkoló meglepetésként, hogy Szalai Ádám nevével indul a névsor, aki közel háromszor annyi gólt szerzett (23), mint az oddsokban és a ranglistán is második helyen álló Nikolics Nemanja (8). A Mainz támadójának favorizálása teljesen egyértelmű, nem csak a büntetőket lövi majd ő, de egyedüli ékként a labdák többségével is őt kereshetik majd a tizenhatoson belül. Szalait a várható kezdő játékosok közül Sallai Roland követi, aki parádés szezont zárt a Freiburgban, ám azért nem elsődleges feladat a góllövés.

A 2016-os Eb-n a magyar válogatott hat gólt szerzett, Dzsudzsák két gólja mellett betalált Szalai, Stieber, Gera, illetve volt egy öngól is.

Sallait és Szalait a biztos kezdők közül meglepő módon Willi Orban követi, aki a szögleteknél jelenthet komoly veszélyt, márpedig egy ilyen csoportban szélsőséges esetben még akár egyetlen góllal is lehet valaki házi gólkirály.

Pesszimista fogadóknak is lehet egy értékes piac, az ugyanis, hogy a magyar válogatott nem szerez gólt az Eb-n, @8.50-szeres oddson fogadható, ami az ellenfeleket látva azért nem lenne bődületes meglepetés.

Ha a realitások talaján maradunk, a magyar válogatottól továbbjutás nemigen remélhető, 270 perc alatt kell eldönteni, melyik a legjobb tipp a gólos piacon. A mi választásunk pedig ezúttal a favorit kimenetelre érkezett, hiszen Szalai elsődleges feladata a gólszerzés, ráadásul ha büntetőt rúgunk, azt is ő vállalja.

{"headTitle":"Ki szerzi a legtöbb gólt a magyar csapatban az Eb-n?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom