EURO 2020

Gólszerzőben találtuk meg az értéket Svájc "kötelezőjén"

  • varin
megosztom

Magas szorzót kapunk a helvétekre, holott nagyon erős és meggyőző csapata van Petkovicnak.

Habár cikkünk írásának pillanatában még nem tudjuk, hogy sikerrel jártak-e a törökök Rómában vagy érvényesült a papírforma (ha még nem olvastad beharangozónkat, nem késő!), azt azért így is leszögezhetjük, hogy a Wales-Svájc meccs élet-halál találkozó lesz a továbbjutás szempontjából.

Mivel a csoportkör három meccsből áll, az A jelű négyesben pedig három igen hasonló képességű csapatot találunk, egyik gárda sem lazíthat vagy engedhet el egyetlen meccset vagy percet sem. Ha azt túlzás is lenne kijelenteni, hogy a szombat délutáni csata vesztese már csomagolhat is, de azért nehéz helyzetbe kerülhet. Lássuk, mire érdemes fogadni a játéknap első csörtéjén.

266567

Vitán felül áll, melyik csapat felkészülése volt sikeresebb, hiszen amíg Svájc három győzelemmel és 12 góllal hangolt a kontinenstornára, addig Wales először kikapott Franciaországban, majd remizett Albánia ellen. Ebből az utóbbi eredményből azért messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, hiszen a legnagyobb sztárok, mint Gareth Bale vagy Harry Wilson, nem kezdtek, ám ezt leszámítva is elmondhatjuk, hogy a helvétek vannak jobb passzban.

Svájc amolyan titkos esélyesként várja az Eb-t, egy igencsak összeszokott kerettel, kiforrott szisztémával és igazán nagy sztárokat nélkülöző, de hatékony taktikával. Petkovic mester saccolt kezdőjében ezúttal is a jól ismert neveket találjuk, a 3-4-1-2-es felállásban Gavranovic és Seferovic mögött Shaqirinak kell segítenie a támadásokat.

Ami Wales gárdáját illeti, Portugáliából érkezik a válogatott, ahol kicsit hozzá kellett edződnie a szövetségi kapitányát nélkülöző együttesnek a magas páratartalomhoz és a hőséghez, hiszen az azeri fővárosban akár 30 fok is lehet a meccs idején.

"Nagyon sokáig szeretnénk itt maradni, így célunk, hogy minél inkább készen álljunk az előttünk álló megmérettetésre. Nincs minden évben Eb, most kell bizonyítanunk. Nem vagyunk persze könnyű helyzetben, rendkívül meleg van Bakuban, de az egyhetes portugál edzőtábor segített akklimatizálódni" - nyilatkozta Joe Morrell, a walesiek középpályása.

Robert Page mester több felállást is gyakoroltatott fiaival, valószínűleg ebből a 3-4-3-at látjuk majd viszont, kezdőben természetesen a Tottenham Hotspur sztárjával, Gareth Bale-lel is.

[3230638] 2021-06-12 15:00:00 Wales - Svájcx

Véleményünk szerint több irányba is érdemes elindulni ezen a meccsen, de egyik sem vonatkozik a gólok számára. Mindkét válogatott játékára rányomhatja a bélyegét kicsit a meleg, ám ha megnézzük az 1.75-ön (!) álló egál under/over határt, akkor láthatjuk, a bukik annak ellenére várnak irreálisan kevés gólt, hogy a svájciak azért beleálltak az elmúlt hetekben néhány adok-kapokba. Azonban a svájciak sikerére egészen pofás kis szorzót kapunk, holott a véleményünk szerint most lényegesen jobb csapata van Petkovicnak, mint Page-nek.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


És éppen az alacsony várható gólszám miatt is elég magas szorzókat kapunk a gólszerzőkre. A mi kiszemeltünk a horvát Dinamóban szenzációs idényt futó, az Eb-re két meccsen négy góllal hangoló Mario Gavranovic. A rutinos támadóra ráadásul úgy ad 3.75-ös szorzót a Bet365, hogy ez a piac legmagasabb száma, így különösen jól járunk ezzel a fogadással. Ha pedig a "Scorecast" fogadási típusnál vegyítjük Svájc 1-0-s győzelmét a Gavravonic gólját, a Bet365 különleges ajánlatának köszönhetően 0-0-nál vissza is kapjuk pénzünket.

Akinek pedig nem elég az alábbi három tipp, a Logibeten a spéci Eb-csomag megvásárlásával hozzájuthat még egy izgalmas lapos fogadáshoz is, amely eléggé biztonságosnak tűnik!

{"headTitle":"Wales-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svájc -0.25","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mario Gavranovic gólt szerez","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Scorecast: Gavranovic gólt lő és Svájc 1-0-ra nyer","odds":"14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3230638] 2021-06-12 15:00:00 Wales - Svájcx;
megosztom