Tippjáték

Válaszolj 21 igen/nem kérdésre és vidd el a giganyereményt - ezt kár lenne kihagynod!

megosztom

A kezdődő Európa-bajnokság és Copa América apropóján a Pinnacle életre hívta nagyszabású tippjátékát, amelyen bárki ingyen játszhat, a főnyeremény pedig nem kevesebb, mint 21 ezer euró, azaz nagyjából 7.3 millió forint.

Néhány óra múlva kezdetét veszi a 2020-as Európa-bajnokság, majd pedig vasárnap este a Copa América küzdelmei is elrajtolnak. A futball szerelemesei tehát bőségesen ki lesznek szolgálva az elkövetkezendő hetekben, ezt az időszakot pedig még izgalmasabbá tehetjük a     játékával. 

Partnerirodánk 21 kérdést tett fel a két tornával kapcsolatban, a válaszokat pedig csupán igen vagy nemmel szükséges megadnunk. Aki mind a 21 kérdésre helyesen válaszol, annak nyereménye éppen 21 ezer euró!

A játékban bárki ingyenesen részt vehet, egyedül egy Pinnacle-regisztráció szükséges. Ha ilyennel még nem rendelkezel, akkor a biztonságos linkünkön keresztül pillanatok alatt létre tudsz hozni egyet és már mehet is a tippelés. 

 

JÁTÉKRA FEL!

>>> KATTINTS IDE ÉS VÁLASZOLJ A 21 KÉRDÉSRE <<<

 

Tudtad?

A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!


A játékban való részvétel előtt érdemes átnyálazni a részvételi feltételeket, hogy nehogy utólag érjen meglepetés. Például azt fontos tudni, hogyha többen is telitalálatot érnek el, akkor osztoznak a 21 ezer eurós nyereményen. 

pinnacle

 

megosztom