EURO 2020

Tényleg az egész Eb outsidere lenne a magyar válogatott?

megosztom

A fogadóirodák szerint a magyar válogatott rúghatja a legkevesebb gólt az Európa-bajnokságon.

Legkevesebb gólt szerző csapat


Kétségtelen, hogy erősen kandidálunk erre a nem túl hízelgő címre, de ez inkább annak köszönhető, hogy elképesztően nehéz csoportba kerültünk. A német, a francia és a portugál válogatott is a legmagasabb polcon helyezkedik el, így pokolian nehéz dolgunk lesz majd. Sajnos nem növeli a magyar csapat esélyeit, hogy elképzelhető, hogy mi leszünk majd a mérleg nyelve a továbbjutás szempontjából, vagyis mind három sztárcsapat magabiztos győzelmet tűz majd ki célul ellenünk.

Az sem a mi malmunkra hatja a vizet, hogy Szoboszlai Dominik és Kalmár Zsolt személyében a két legkreatívabb támadó középpályásunkra sem számíthatunk.

Ami viszont mindenképpen a mieink mellett szól, az a hazai pálya. Közel 70 ezer ember lesz kint mind a két hazai meccsünkön és mi már most odaadjuk a legjobb hangulatú meccsek díját a Puskásnak. Óriási csalódásként élné meg az ország, ha rúgott gól nélkül pottyannánk ki.

Reálisan nézve 0-1-2 gól lehet benne a magyar válogatottban, ez alapján jogosnak mondható, hogy a miénk a legkisebb szorzó, de a hazai pálya, valamint a remek veretlenségi széria miatt mi nem fogadnánk meg ezt az opciót.

Nem sokkal a magyarok mögött következnek a sorban az észak-macedónok, akik életükben először jutottak ki egy nagy világversenyre. Az szerintünk nem kérdés, hogy jobb csapatunk van, mint a macedónoknak, viszont Pandevék egy fokkal azért könnyebb négyesbe kerültek. Az osztrák, holland, ukrán trió ugyan jóval esélyesebb a győzelemre és a továbbjutásra, mint a balkáni alakulat, de egyik sem sebezhetetlen.

A helyzet viszont ugyanaz itt is, a felsorolt három csapat nem engedi meg a hibázást Macedónia ellen, ellenkező esetben szinte biztosan lemondhatnak a búcsúról. Összességében nekünk jobban tetszik ez az opció, mint a magyar csapat 'sikere'.

 

A rangsor harmadik helyén egy újabb újoncot, méghozzá Finnországot találjuk. A skandinávok teljesen megérdemelten jutottak ki az Eb-re, hiszen remekeltek a selejtezőben és a Nemzetek Ligájában is közel voltak a feljutáshoz.

Ahogy azonban a B-csoport beharangozójában is kiemeltük, az utóbbi bő fél év közel sem sikerült valami fényesen a finneknek, ráadásul az Eb-felkészülés is elég gyatrára sikerült, hiszen odahaza kikaptak a gyengécske észtektől.

A belga, orosz, dán trió ellen sem sok esélyük lesz, főleg úgy, hogy a dánok és az oroszok odahaza játszhatnak majd, saját közönség előtt.

A finn válogatott nem a technikás futballjáról híres, így viszont könnyen kiismerhető. Fizikálisan ugyan erősek, de a csoportellenfelekről is elmondható ugyanez, így szerintünk ebben a nyolcas szorzóban több érték van, mint az első két opcióban.

 

Szintén erősen elgondolkoztató Szlovákia 10-szeres szorzója. Északi szomszédaink a lengyel, spanyol, svéd trióval meccselnek majd az E-csoportban, az erőviszonyok alapján pedig nem sok esélyük van a továbbjutásra. A nyitómeccset a lengyelekkel játsszak majd, aztán a svédek, végül Sevillában a spanyolok jönnek. 

Bár akadnak jól csengő nevek a szlovák keretben, az elmúlt hónapok eredményei alapján inkább lejtmenetben van a gárda. A vb-selejtezőben 0-0-s döntetlent játszottak Cipruson, majd odahaza 2-2-es remit Málta ellen, majd Robert Mák góljával sikerül legyőzniük az oroszokat. A felkészülés során a bolgárokkal 1-1-et, az osztrákokkal 0-0-t játszottak.

Nem túl meggyőző eredménysor ez, főleg úgy, hogy a csoportellenfelek védekezés egészen kiváló. A lengyelek ugyan zavarba hozhatóak, de a svéd és a spanyol hátsó alakzat túl nagy falat lehet a szlovákok számára. Itt is 0-1-2 gól szerintünk a maximum találatszám, ahogy a mieink esetében, de a szlovákok szorzója jócskán magasabb.


Szerinted melyik válogatott szerzi majd a legkevesebb gólt? 

{"headTitle":"2020-as Európa-bajnokság - Legkevesebb gólt szerző csapat ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Észak-Macedónia","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Finnország ","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szlovákia ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Skócia ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wales","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Csehország","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

megosztom