Roland Garros

Összejön végre a Grand Slam-döntő Tsitsipasnak?

 • Cesc18
megosztom

A Roland Garroson a pénteki játéknapon minden Novak Djokovics és Rafael Nadal álomelődöntője körül forog, ám a két gigász csúcsmeccsének árnyékában megbújnak az új generáció szupersztárjai, azaz Alexander Zverev és Stefanos Tsitsipas. A német és a görög rivalizálása ugyancsak komoly izgalmakat tartogat, ezt vesszük most górcső alá.

A világelső szerb és a 13-szoros Garros-bajnok spanyol a délután második elődöntőjében lesz csak érdekelt, de olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy előttük a jövő jelen két másik zsenijét, Alexander Zverevet és Stefanos Tsitsipast csodálhatjuk meg. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev","odds":"2.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tsitsipas","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Mindketten most már szezonok óta üldözik az első Grand Slam-címüket, de egyelőre még egyiküknek sem sikerült révbe érnie. Talán ez a Roland Garros áttörést hoz valamelyikük számára? Meglátjuk, ami biztos, hogy egyikük próbára teheti majd magát a döntőben vagy Djokovics, vagy Nadal ellen. 

Az elődöntős állomás már egyiküknek sem új, Tsitsipasnak ez a negyedik alkalom, hogy Grand Slamen a négy közé verekedte magát, Párizsban zsinórban a második. Ennél tovább viszont még nem jutott, igaz, túlságosan nem ostorozhatja magát, hiszen a Nadal, Djokovics, Daniil Medvedev trió ellen maradt alul. Ami Zverevet illeti, neki ez a harmadik GS-elődöntője lesz, viszont ugrotta már meg ezt a lécet, tavaly a US Openen döntőbe tudott jutni. Az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy New Yorkban a négy között "csak" egy Pablo Carreno-Bustát kellett legyűrnie. Kerülgetik tehát a forró kását, és abban szinte biztosak lehetünk, hogy mindketten Grand Slam-bajnokok lesznek majd, a kérdés csak a mikor. 

Tippeld meg, hogy mi lesz Djokovics és Nadal elődöntőjének pontos eredménye és nyerj egy Federer & Nadal könyvet. Részletekért kattints ide, tippelni pedig már alább is tudsz!

 

20210610090857

A párizsi elődöntős randevújuk mondhatni papírforma, hiszen a saját negyedükben a legjobb formában lévő játékosok voltak. Dominic Thiem korai kiesésével Zverev habkönnyedén tudott idáig eljutni, és bár a torna elején döcögött a szekere, a második héten viszont nem kegyelmezett már az ellenfeleinek, igaz, olyan játékosokkal találkozott, akik igencsak kifacsartan érkeztek. Ami Tsitsipast illeti, a görögnek rágósabb falatok jutottak, a nyolc között például Medvedev kifejezetten veszélyes ellenfélnek számított, hiszen az orosz megtalálta a játékát salakon. Nem is adta olcsón a bőrét, de Tsitsipas a szettvégjátékoknál nagyon észnél volt és így végül szettveszteség nélkül oldotta meg a feladatot. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


A német és a görög karrierje során eddig hét alkalommal mérte össze a tudását, de Grand Slamen most először meccselnek majd. Jelenleg szép keretes az egymás elleni mérlegük, hiszen 2018-ban Washingtonban az elsőt és idén Acapulcóban a legutolsót Zverev nyerte, a közte lévő öt meccsüket viszont Tsitsipas húzta be. Igazából egyik sem mérvadó a mai meccsükre, ugyanis csak egyet játszottak salakon, de azt is Madridban, ahol jóval gyorsabbak a körülmények. 

Az eddigiek közül messze ez lesz a legnagyobb téttel bíró meccsük, amelyen természetesen óriási szerepe lesz annak, hogy mennyire tudnak nyugodtak maradni. Tsitsipas a favorit, ő van talán közelebb a legjobb játékához, ugyanakkor az egy kissé görcsössé teheti, hogy nincs még sikerrel megvívott GS-elődöntője. 

Kőkemény idegek harca lesz ez, így fogadás szempontjából nem igazán tudunk más irányba mozdulni, mint az over. Nagyon rossz napot kell ahhoz kifognia valamelyiküknek, hogy a másik egy ekkora téttel bíró meccset dominálni tudjon három szetten keresztül. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 37 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom