EURO 2020

Ha minden tippetek ülne, egy 544-szeres szorzó sülne - ezt várjátok Ti az Eb-től

megosztom

Erős francia dominanciát várnak olvasóink az Európa-bajnokságon.

Eb-tippek a Logibet legjobb tippmestereitől, mindössze napi 160 forintért!

Múlt hétvégén tettük fel szavazás formájában azt a három kérdést, amelyre arra vonatkozott, hogy melyik válogatott nyeri az Európa-bajnokságot, melyik játékos lesz a torna gólkirálya és ki lesz a kontinensviadal legjobbja (MVP).

Mindhárom kérdésünkre szép számban érkeztek be a válaszok és bár a szavazásunk még tart, az Eb-rajt miatt itt az ideje, hogy megnézzük, hogyan is vélekednek a Hathármas olvasók.

A végső győzelemre vonatkozó szavazásunkon 39%-kal a vb-győztes Franciaország áll az élen, megelőzve a 15 százalékot kapó Angliát és a 14 százalékot begyűjtő Belgiumot. Ez az erősorrend megegyezik a fogadóirodák sorrendjével is, e szorzók alapján ez a három válogatott a leginkább esélyes az aranyéremre.

A ki lesz az Eb gólkirálya kérdésre 34%-on álló Kylian Mbappé vezet, megelőzve a 21 százalékot kapó Harry Kane-t és a 20 százalékot kapó Romelu Lukakut. Itt azért már eltér a többség véleménye a fogadóirodáéktól, hiszen a bukiknál az angol Harry Kane az első számú favorit, második Lukaku és csak 3. Mbappé. A francia sztár szorzója egyébként emelkedett egy hét alatt, jelenleg 11-12-szeres oddson lehet fogadásokat kötni rá.

A harmadik kérdésünk az volt, hogy szerintetek ki lesz a torna MVP-je. Ebben az összevetésben is Mbappé lett nálatok a befutó, a francia itt 36%-ot kapott, megelőzve a 22%-nyi voksot bezsebelő N'Golo Kantét. A felsorolásunkban De Bruyne, CR7, Harry Kane és Phil Foden lett még nevesítve, azonban 17%-kal a 'valaki más' lett a befutó.

Ezen a piacon nem változtak a szorzók, Mbappé MVP címe továbbra is 9-szeres szorzón fogadható a bet365-ön.

Bár kötésben ezeket a long term tippeket nem lehet megjátszani, az érdekesség kedvéért kiszámoltuk: ha mind a három kategóriában bejönne a többség tippje, akkor egy 544,5-szörös szorzót lehetne megcsípni vele.

{"headTitle":"EURO 2020 - Ezt várják a Hathárom olvasói ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes - Franciaország ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gólkirály - Kylian Mbappé ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A torna legjobb játékosa - Kylian Mbappé","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

bet365
megosztom