EURO 2020

29-szeres pénzt fizet a bet365 szakértői csapatának tippsora az Eb nyitómeccsére

megosztom

Néhány órán belül kezdetét veszi a 2020-as futball Európa-bajnokság, íme egy bátor szelvény a nyitómeccsre, amelyet partnerirodánk focigurujai állítottak össze.

Már tényleg nem kell sokat várni és Rómában útjára indul a labda és kezdetét veszi az egy hónapos fociőrület. Az Eb nyitómeccsén Törökország és Olaszország válogatottja feszül majd egymásnak. A két csapat csörtéjét már több oldalól is körüljártuk, utolsóként pedig egy érdekességet hozzunk számotokra.

A bet365 Twitter-oldalán bukkantunk rá az alábbi szelvényre, amelyet partnerirodánk fociszakértői állítottak össze a török-olaszra. Graham Hunterék az iroda fogadáskészítőjét használták és három tippből gyúrtak össze egy masszív szelvényt. Mint alább látható, rápakolták azt az opciót, hogy több, mint 3 gól és több, mint 4 lap lesz a találkozón, illetve végül megfejelték ezt a duót azzal, hogy Törökország megnyerni majd valamelyik félidőt. Ez a hármaskötés 29-szeres pénzzel kecsegtet. 
 


 

A bet365 a posztjában mókásan meg is szavaztatja a twitterezőket, hogy mégis ebből a háromból hány tipp jön majd be? Aki eltalálja, részt vesz azon a sorsoláson, amelyen 100 angol font kerül kiosztásra.

Ez a játék többször is felbukkan majd az Európa-bajnokság során, így érdemes figyelni partnerirodánk Twitter-oldalát. 

 

Szerintetek hány tipp jön be ebből a háromból?

 

>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

 

megosztom