Euro 2020

Fontos tudnod, ha az Eb-re fogadsz! - ezek a speciális ajánlatok érhetőek el!

megosztom

A legnépszerűbb fogadóirodánál egy új extra bónuszelem is elérhető az Európa-bajnokság alatt.

 

Eb-tippek a Logibet legjobb tippmestereitől, mindössze napi 160 forintért! Kaszálj a kiválasztott tippmesterekkel!


Talán már senkinek nem mondunk újdonságot azzal, hogy a Bet365 piacvezető fogadóirodának számít, ha a fogadási kínálatot és az egyes mérkőzésekre elérhető speciális ajánlatokat nézzük. Ebben a cikkben végigvesszük azokat a bónuszokat, amelyek elérhetőek az Európa-bajnokság és a Copa América mérkőzésein is partnerirodánknál.

 

0-0-s pénzvisszafizetés

Nincs is rosszabb, mint 90 percig végignézni egy hulla unalmas passzolgatást, amelynek a vége 0-0. Ez a mentális egészségünkre és az egyenlegünkre is káros hatással lehet. A Bet365 azonban több piac esetében is visszafizeti a teljes feltett tétünket, amennyiben a mérkőzésen nem esik egyetlen gól sem.

Ezeknél a piacoknál kapod vissza a pénzed, ha vesztes a fogadásod és a végeredmény 0-0:

  • Félidő/Vége kimenetel
  • Első gólszerző
  • Utolsó gólszerző
  • Gólszerző bármikor
  • Pontos végeredmény
  • Scorecast

Ez egyébként nem a megszokott lista, hiszen korábban a gólszerzős fogadások esetén nem volt ilyen ajánlat a bukitól, vagyis az Eb-re még tovább fejlődött az amúgy is remek bónusz.

 

2 gólos korai kifizetés

Egyértelműen a legjobb ajánlat az összes közül, amely már rengeteg szelvényt óvott meg a balszerencsés bukástól. A 2 gólos korai kifizetés értelmében, amennyiben egy 1x2-es fogadást teszel és a választott csapatod a meccsen bármikor legalább kétgólos előnyt szerez, a tipped automatikusan nyertes lesz, függetlenül a végeredménytől. Ez vonatkozik single tippekre és kombifogadások elemeire is.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


 

Labdarúgás gyűjtőbónusz

Ha szereted a kombiszelvényeket, akkor a Bet365 labdarúgás gyűjtőbónuszát neked találták ki. Lényege, hogy bizonyos fogadási típusokból álló kombik esetében (1x2, Mindkét csapat szerez gólt, végeredmény+Mindkét csapat szerez gólt) bónuszt kaphatsz a nyereményed mellé. Például egy 4-es kombi esetén +10% nyereményt ír jóvá a fogadóiroda, ha a szelvényed nyertes. Ezzel pedig olyan kombiszorzók is összeállíthatóak, amellyel a Bet365-nél érheted el a legnagyobb nyereményt.

 

Ingyenes fogadási lehetőségek

Régi Bet365-fogadók már megszokhatták, hogy a buki a legérdekesebb mérkőzések előtt ingyenes élő fogadási lehetőséget kínál. Ennek lényege, hogy egy akár 50€ értékű, mérkőzés előtti fogadásért a bukméker jóváír egy ugyanolyan összegű élő fogadási lehetőséget.

A legnépszerűbb iroda hírlevelében ennél több konkrétumot nem olvashatunk erről, de érdemes lesz figyelnünk a számlánkat, ahol a bejövő üzeneteknél értesülhetünk a leggyorsabban ezekről a lehetőségekről.

Ha nem szeretnél lemaradni a fenti lehetőségekről és nincs még Bet365 számlád, az Eb-nél jobb alkalmat keresve sem találhatsz!

bet365

 

megosztom