EURO 2020

1.80-ért ezt az Eb-tippet kár lenne kihagyni

  • Cipolla
Címkék:
megosztom

Az angol csapat góllövőinek opcióit vesszük szemügyre. Ki lesz a házi gólkirály az angoloknál? Erre keressük a választ az alábbi cikkünkben.

 

Eb-tippek a Logibet legjobb tippmestereitől, mindössze napi 160 forintért! Kaszálj a kiválasztott tippmesterekkel!

Vasárnap a az angol - horvát meccsel elkezdődik a  D csoportban is a küzdelem. Az angolokat a fogadóirodák a topfavoritok közé sorolják, de bőven benne van a pakliban egy esetleges nyolcaddöntős búcsú is, így végső gólszámot nehéz lenne meghatározni a csapat esetén. 

Ugyanakkor érdemes szétnézni azon a piacon, hogy ki lövi a legtöbb gólt az angol válogatottban, hiszen ott már egy jóval tisztább képet kaphatunk. Reálisan nézve maximum hét ember jöhet egyáltalán szóba, őket nézzük meg kicsit jobban. 

A legnagyobb favorit egyértelműen Harry Kane. Az angol válogatott centerére van kihegyezve az egész csapat, így elsősorban az ő kiszolgálása várható a többiek részéről is.

Harry Kane 2018-as vb-n gólkirályi címig jutott a maga 6 góljával, míg az Eb-selejtezők során nyolc meccsen 12 gólt rámolt be.

A szigetországiak legértékesebb játékosa, aki az első számú 11-es rúgója is az angoloknak, így a mezőnyjáték mellett a 11-esekben is bízhat. Nem volt kiemelkedő szezonja a klubcsapatában, de az egész Tottenham sokat szenvedett, így a 23 lőtt gól összességében nem számít rossznak. Ezzel a terméssel egyébként elnyerte a Premier League gólkirályi címét.

Kane center pozíciója tehát biztos, emiatt Calwert-Lewinnak (13.00) maximum epizódszerep juthat ezen az Eb-n. Az Everton támadója a fontosabb találkozókon általában a kispadot koptatta vagy pedig 10-30 percekre szállt be. Az Eb-n a játékperc egy-egy csere esetén vélhetően közelebb lesz a nullához, mint a harminchoz. 

A szélső támadók esetén jó esély van rá, hogy helyenként rotálni fog, illetve változtatni ellenféltől függően Southgate, hiszen talán itt a legmélyebb az angol keret. Sterling (8.00), Mount (13.00), Rashford (10.00) és Sancho (17.00) is a két szélső pozícióra pályázik és rettentő nehéz megjósolni, hogy ki lesz a horvátok ellen a kezdőben. Az utolsó felkészülési találkozón a románok ellen Rashford és Sancho kezdett, de itt még pihentette a szövetségi kapitány a két BL-döntős játékosukat, Sterlinget és Mountot. 

Nem mozgott rosszul Sancho, míg Rashford gólt tudott lőni, de inkább gondolnánk Sterlinget a kezdőben első blikkre. A selejtezők során Kane mögött a második legtöbb gólt rúgta a maga 8 találatával. Ugyanakkor a két szélen, biztos, hogy Southgate hamarabb dönthet a csere mellett, mint centerben, így várhatóan kevesebb játékidőt lesznek mind a négyen a pályán, mint Kane. 

A középpályán esetleg Sterling csapattársa, Foden jöhet még szóba, aki duplázott az ősszel Izland ellen, de nehéz elképzelni, hogy 2-3 gólnál több legyen Fodenben ezen a tornán, még úgyis, hogy válogatott szinten most robbanhat be igazán.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


Tényleg ennyire egyértelmű?

Szerintünk igen! Nem látjuk ki tudna az angoloknál több gólt lőni, mint Kane. A Bet365 oldalán 1.80-ért adják jelenleg, hogy a Spurs csatára lövi a legtöbb gólt angol részről, amit mi örömmel elfogadunk a következő hetekre.

{"headTitle":"Anglia - Legtöbb gólszerző a csapatban","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-13 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Harry Kane","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Raheem Sterling","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Phil Foden","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marcus Rashford","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dominic Calvert-Lewin","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mason Mount","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jadon Sancho","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom