EURO 2020

A Manchester United egykori ásza szerint ez a válogatott képes lehet megnyerni az Eb-t

megosztom

A sztártipp rovatunkon belül ezúttal az 53-szoros angol válogatott Paul Ince Eb-jóslatát hoztuk el nektek.

Ahogyan Michael Owen vagy éppen Rivaldo, a Manchester United egykori ásza is egy népszerű fogadóiroda nagyköveteként dolgozik, a fókusz pedig természetesen a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra irányul. Paul Ince karrierje során 53-szor húzhatta magára a Három Oroszlánosok mezét, de soha nem ízlelhette meg, hogy milyen nagy címet nyerni a nemzetközi porondon. Az 53 éves legenda most megosztja gondolatait Anglia esélyeivel kapcsolatban. 

"Ahhoz, hogy egy csapat megnyerje az Eb-t, rendelkeznie kell minden hozzávalóval" - magyarázza Ince. "Nem hiányozhat semmi. Legyen szó csapatszellemről, formaidőzítésről, fegyelemről és természetesen a szerencséről."

"Azt hiszem, az angol csapatban most minden megvan, hogy odaérjen. Kiváló az egyensúly: fiatalság, tempó, sebesség és a jó forma. Amikor játszottam, néha arra gondoltam, hogy valaki csak azért kapott helyet a csapatban, mert korábban jól játszott a válogatottban, pedig a klubformája nem volt az igazi. De most ott van Mason Mount és Phil Foden, akik szárnyalnak. Olyan játékosaink indulnak csatába, akik nagyszerű formának örvendenek és ez hatalmas dolog."

Ince szerint tehát ebben az angol csapatban minden megvan most ahhoz, hogy révbe érjen. Hasonló véleményen vannak egyébként a fogadóirodák is, hiszen például a Bwinnél 6.50-es szorzóval Gareth Southgate fiai a második legesélyesebbek az Eb-címre. 

 

Ti mit vártok az angoloktól, szerintetek is képesek lehetnek megnyerni az előttünk álló Európa-bajnokságot?

 

{"headTitle":"Európa-bajnokság, Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Belgium","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Németország","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Portugália","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 40.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 40.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 40.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom