Felkészülés

Újabb gólsivatag jön? - ezt várjuk mi a magyar-ír meccsen

megosztom

Az Eb-re való felkészülés utolsó szakaszát győzelemmel kezdte a Rossi-legénység, amely ezúttal kisebb favorit lesz.

A 2-0 jobban mutatott volna Ciprus ellen, de Nikolics büntetőt rontott. Fotó :MTI

mr.blonde

Főpróbát tart a magyar válogatott, így én most arra számítok, hogy Marco Rossi egy olyan kezdőt pakol fel, amellyel akár a portugálok vagy a franciák ellen is kezdhetünk. A ciprusiak ellen jó pár kulcsemberünk pihent, így Orban, Sallai vagy éppen Szalai is friss lehet. 

Nagy újítást ezen a meccsen nem várok a mieinktől, szervezett csapatjátékot és jó védekezést várok. Sajnos Szoboszlai és Kalmár hiányában a támadójátékunk döcög, ezt láttuk pénteken is, így nagy kérdés, hogy mire megyünk majd az írek ellen. 

Összességében én azt gondolom, hogy a magyar csapat jóval felkészültebb és motiváltabb, és ne feledjük azt sem, hogy hazai közönség előtt játszhat. Az íreknél akad 1-2 fontos hiányzó, ezt a meccset ők mérsékelten veszik majd komoly, így annyira nem félek tőlük.

Tipp:  Magyarország +0@1.68   
 

varin

Kizárólag klubok alapján jól hangzó keret az ír, hiszen ad játékost a Manchester City, a Liverpool, a Tottenham, a Celtic, a Swansea, a Brighton és a Norwich is, ám ha kicsit mélyebbre ásunk, azért egyik játékos esetében sem kell a kardunkba dőlnünk, ha nem ismerjük. Fiatal legénységet toborzott Stephen Kenny mester, ami azért magyarázza a mieink favorizálását, ám nem várok sokkal lendületesebb, támadóbb futballt, mint Ciprus ellen.

Nem nehéz ezen a meccsen látni a vaskos undert, nem véletlen, hogy még 2-es határon is az U a favorit kimenetel a fogadóirodáknál. Az írek is rendkívül underes csapat, az igazi brit futball pedig hagyományosan kevésbé fekszik a mieinknek.

Barátságos meccs, nem kell nagyot kockáztatni, ez a tipp pedig nehezen bukhat el.

Tipp: 1. félidő 1.0 gól alatt @1.50    

gb1

Alapvetően underes meccset várok én is, de szerintem a line túl alacsonyra lett belőve. Tipikus esete annak, amikor érdemes lehet kontrázni, még akkor is, ha benne van a 0-0 is a meccsben. Ugyan barátságos meccs, de a pozitív eredmény mindkét csapatnak fontos, így hajtós 90 percre van kilátás. Azon csodálkoznék, ha Gulácsiék veretlenségi szériája most szakadna meg, ahogy azon is, ha nem esne legalább két találat válogatottunk főpróbáján, hiszen tét nélkül bátran lehet tesztelgetni a taktikákat.

Tipp: 1.5 gól felett @1.55      

 

Cipolla

Nem volt túl meggyőző a magyar csapat a ciprusi válogatott ellen, de vélhetően ahhoz képest kicsivel erősebb kezdővel fogunk pályára lépni. Továbbá a magyarok mellett szól egyértelműen a motiváció, hiszen hazai pályán játszunk, egy héttel a rajt előtt, míg az írek ha túlvannak a meccsen megkezdhetik a nyári pihenőjüket.

Az írekről amúgy is nehéz bármi jót mondani az elmúlt időszakban, borzasztóan játszanak, ráadásul a gólszerzéssel is rendre meggyűlik a bajuk. Kikapni vélhetően nem fogunk, a döntetlen esetén tét vissza opcióra pedig nem kapunk rossz oddsot, így nem érdemes túlgondolni ezt a meccset.

Tipp:  Magyarország +0 @1.68    


Ti mire fogadnátok a MAGYARORSZÁG - Írország meccsen?

 

[3592239] 2021-06-08 20:00:00 Magyarország - Írországx;

 

Tipp:  Magyarország +0@1.68  

 

megosztom