Tenisz

Jön a Roland Garros eddigi legparázsabb meccse

 • Cesc18
megosztom

Kedden az egyik férfi negyeddöntőben nyolcadik egymás elleni meccsére készül Stefanos Tsitsipas és Daniil Medvedev. A görög és az orosz teniszező finoman szólva sem puszipajtások, így igen feszült mérkőzés elé nézünk.

Jó kis csörtének ígérkezik Alexander Zverev és Alejandro Davidovich Fokina negyeddöntője is, de a játéknap slágermeccse kérdés nélkül az 5. kiemelt Stefanos Tsitsipas és a világelsőségre hajtó Daniil Medvedev ütközete lesz. A torna előtt egyértelműen a csodás salakszezont futó görög volt ennek az ágnak a favoritja, ám idő közben előkerült a salakon saját magát temető orosz is. Medvedev annyira mondogatta, hogy nem szereti a salakot, hogy már kezdte is ezt elhinni. Ez arra pont jó volt, hogy szépen lekerült a nyomás a vállairól és radar alatt pályafutása messze eddigi legjobb Roland Garrosát futja. Innentől kezdve pedig akár komoly fejtörést is okozhat a görög riválisa számára...

{"headTitle":"Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tsitsipas","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Medvedev","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A fogadóirodák azért kitartanak Tsitsipas mellett, ami abból a szempontból érthető, hogy tényleg nagyon eredményes tavasz van mögötte. Ugyanakkor azt nem szabad elfelejteni, hogy kettejük rivalizálását az orosz masszívan uralja. 

Az elmúlt években hét alkalommal találkoztak és hatszor Medvedev került ki győztesen a párharcukból. A moszkvai a US Openen és az Australian Openen is nyerni tudott Tsitsipas ellen, utóbbi sikerét ráadásul éppen idén az elődöntőben aratta. 

Pikáns az ő rivalizálásuk, ugyanis már az első, 2018-as meccsükön egymásnak ugrottak és igen csúnya szavakat vágtak egymás fejéhez. Nem sokat javult a kapcsolatuk a későbbiekben sem, talán a kölcsönös tisztelet egyre nagyobb, de barátok nem lettek, és akkor még finoman fogalmaztunk. Alább látható egy kis összefoglaló az eddigi parázs jeleneteikből: 

Ezekre a kakaskodásokra egyértelműen Tsitsipas fázott rá jobban, hiszen játéktudásban mindketten nagyon magas színvonalat képviselnek, ám mentálisan Medvedev a görög fölé tudott nőni. Valószínűleg a fej dönt majd ismét kettejük küzdelmében, hiszen fizikálisan mindketten a topon vannak. 
 

Mire fogadjunk?


Papíron a salakos borítás Tsitsipasnak kedvez, de azért Medvedev annál jobb salakjátékos, mint aminek beállítja magát. Ne felejtsük el, hogy két szezonnal ezelőtt játszott ő salakon monte-carlói elődöntőt, méghozzá egy bizonyos Novak Djokovicsot legyőzve, sőt, előtte még a görögöt is elverte. Aki ilyen eredményt tud elérni, annak mi nehezen hisszük el, hogy salakon nem tud játszani...Egyébként a párizsi körülmények tetszenek Medvedevnek, dicséri a labdákat is, ami szerinte éppen ideális a játékstílusához. 

Hiába tehát Tsitsipas csodás salakszezonja, ott lesz a túloldalon egy nagyon jó formában lévő Medvedev, aki ráadásul a mumusa. Presztízs meccs lesz a javából, amelyen talán a görögnek lesz több vesztenivalója, hiszen ő érkezett úgy Párizsba, hogy a trófea egyik favoritja.

Általában a szoros csaták jellemzik a meccseiket, az az Australian Open-elődöntő váratlanul simán dőlt el az orosz javára, de azt se felejtsük el, hogy Tsitsipas egy Rafa Nadal elleni ötszettes thriller után ment neki annak a találkozónak. Egy mentálisan frissebb Tsitsipas valamivel biztosan nagyobb ellenállást tanúsított volna. 

Fogadás szempontjából kimaxoljuk a szett overt, avagy szerintünk ez a meccs döntő játszmába torkollik majd. 

{"headTitle":"Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szettek száma 4.5 felett","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Roland Garrosra, néz élőben a meccseket és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom