EURO 2020

Ki nyeri az Eb-t, ki lesz a gólkirály és az MVP? - szavazásban keressük a választ

megosztom

Már csak pár napot kell kibírni és elrajtol a várva várt Európa-bajnokság. Ahogy közeledünk a starthoz, úgy tisztul a kép, így idejét látjuk, hogy megkérdezzünk Benneteket!

Ki nyeri az Eb-t?

A fogadóirodák esélylatolgatásai alapján a torna legnagyobb esélyese a világbajnok címvédő Franciaország, amely 5 évvel ezelőtt az Eb-n is döntőzni tudott. A gallokat szorosan az angolok követik, majd Belgium, Németország, Spanyolország, Portugália az erősorrend. Nehéz elképzelni, hogy ne ebből a hatosból kerüljön ki az Európa-bajnok, de egy Olaszországot vagy egy Hollandiát sem írhatunk le teljesen. 

Szerinted melyik csapat nyeri az Eb-t?x;

Ki lesz az Eb gólkirálya? 

Bár a spanyol bajnokság gólkirályaként Lionel Messi nem vehet részt a kontinenstornán, a többi topligás szupersztár játszani fog az Európa-bajnokságon. A fogadóirodák magas szorzóiból is látható, hogy elég nehéz terep ez a piac fogadóként, persze ez nem is csoda, hiszen nagyon sok múlik a favoritok válogatottjának szereplésén is. 

A bukik rangsorában az angol bajnokság gólkirálya,  Harry Kane (6.50) a legesélyesebb, majd Romelu Lukaku (8.00) , Kylian Mbappé (9.00) és Cristiano Ronaldo (13.00) a sorrend. 

Szerinted melyik játékos lesz az Eb gólkirálya?x;


Ki lesz az MVP? 

Hasonlóan nehéz terep az Eb legjobb játékosának piaca is, hiszen itt is sok múlik a csapat teljesítményén. Az elmúlt tornák tapasztalatai alapján azt mondhatjuk, hogy az MVP általában az egyik döntős csapatból kerül ki. A fogadóirodák szorzói alapján a belga Kevin de Bruyne (9.00), a francia Kylian Mbappé (9.00) és Harry Kane (13.00) a legnagyobb esélyes. Cristiano Ronaldo MVP-címe 13-szoros szorzót fizet, N'Golo Kante pedig 26-szoros oddson pakolható. 

Szerinted melyik játékos lesz az MVP?x;

 

Nagyüzemre készülünk az Eb ideje alatt! Nézd meg mi mindenre számíthatsz a Hathármon!

megosztom