EURO 2020

Frenkie de Jong szerint ez a válogatott nyerheti az Eb-t

megosztom

Frenkie de Jong, az Európa-bajnokságra készülő holland labdarúgó-válogatott kulcsembere szerint a franciák a torna favoritjai.

Frankie De Jong a holland válogatott talán legnagyobb ásza lehet az Eb-n // depositphotos.com

A Barcelona 24 éves középpályása – aki a válogatottal jelenleg portugáliai edzőtáborban van – a NOS holland televíziónak kiemelte: a franciákat egyrészt keretük erőssége miatt tartja a legesélyesebbnek a végső győzelemre, másrészt meg azért, mert a legutóbbi nagy tornát, a 2018-as világbajnokságot is ők nyerték meg.

„Mi nem számítunk fő favoritnak, de egyike vagyunk azoknak, akiknek azért lehet erre esélye, ha minden jól alakul” – utalt De Jong a holland válogatottra, amely a 2016-os kontinensviadalon és a 2018-as vb-n sem lehetett ott.

 

 

{"headTitle":"EURO 2020 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Belgium","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország ","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hollandia ","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Hollandia szerdán Skóciával 2-2-t játszott, vasárnap pedig majd Grúziával játszik felkészülési mérkőzést, majd az Eb-n első csoportmeccsén Ukrajnát fogadja jövő vasárnap Amszterdamban, ahol a folytatásban Ausztriával (június 17.) és Észak-Macedóniával (június 21.) is megmérkőzik. A franciák az F-csoportban az Eb-címvédő portugálokkal, a németekkel, valamint a magyarokkal találkoznak.

>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

De Jong szerint a csoportjuk nehéz és kiegyensúlyozott, saját magukat viszont erős csapatnak tartja, amelynek a rajtig még sok ideje van a felkészülésre. Kiemelte: a portugáliai edzőtábor arra szolgál, hogy teljesen az Eb-re koncentráljanak, folyamatosan együtt készülnek, amellett pedig sok időt töltenek videós elemzésekkel és rengeteget beszélgetnek egymással.

A spanyol bajnokságban végül bronzérmes FC Barcelona középpályájának motorja kiemelte: annak ellenére nem érzi magát fáradtnak, hogy 51 mérkőzésen lépett pályára a klubszezonban.

Hollandia június 13-án Amszterdamban kezdi majd az Európa-bajnokságot, az ellenfél pedig Ukrajna lesz. 

{"headTitle":"Hollandia - Ukrajna ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ukrajna ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom