Átigazolás

Két komoly favorit van a Real Madrid kispadjára

megosztom

A fogadóirodák szorzói alapján kétszereplős a csata a Real Madrid megüresedett kispadjáért.

Ahogy arról már hetek óta lehetett olvasni, Zinedine Zidane lemondott a Real Madrid vezetőedzői posztjáról, miután a királyi gárda egyetlen egy trófeát sem tudott nyerni a 2020/21-es szezonban. A blancók a Bajnokok Ligájában az elődöntőig meneteltek, a La Ligában pedig az Atlético Madrid mögött a második helyen zártak. 

A klubbal korábban 11 trófeát is nyerő francia tréner hétfőn egy nyílt levelet tett közzé a távozásával kapcsolatban, ebben a búcsúüzenetben pedig arról beszélt, hogy döntése háttéreben az állt, hogy már nem érzi a feltétlen bizalmat a klub részéről, enélkül pedig nem tud a megfelelő minőségben dolgozni sem. 
 

Embed from Getty Images


Zidane távozása után természetesen azonnal megindultak a találgatások a lehetséges utódról. Mivel elég komoly edzőkeringő vette kezdetét a szezon végeztével, sztáredzők nevének egész sora lett bedobva a zuhanyhíradókba. 

Az átigazolásokkal és vezetőedzői kinevezésekkel is foglalkozó Unibetnél már megjelentek a Real Madridra vonatkozó piacok, az iroda szorzói alapján pedig kétszereplősnek mondhatjuk a blancók kispadjáért zajló versenyt. 

A szorzók alapján a legnagyobb esélyes Antonio Conte, aki ugyan bajnok lett az Interrel, ám mivel a milánóiak anyagi nehézségekkel küzdenek, nem látta biztosítottnak a kitűzött célokhoz szükséges feltételek megteremtését. Conte személye annyiban mindenképpen meglepő lenne a Real Madridnál, hogy az olasz szakember csapatai nem éppen a szép támadó futballjukról híresek, márpedig Madridban a defenzív felfogás és taktika nem igazán opció. 

Conte mögött a klub egykori ikonja, Raúl következik a sorban. A 43 éves spanyolnak meglehetősen kevés edzői rutinja van még, hiszen felnőttcsapatot még soha sem irányított, ugyanakkor már 3 éve dolgozik a Real Madrid utánpótláscsapatainál. Raúl mellett szól, hogy nála jobban kevesen ismerik a klubot, a szurkolók pedig alighanem örülnének a kinevezésének, ez pedig Florentino Pérez számára is fontos lehet.

Az oddsrangsor harmadik helyén Massimo Allegrit találjuk, ami meglehetősen érthetetlen, hiszen az olasz visszatért a Juventushoz. A listában megtalálható vezetőedzők közül Joachim Löw és Maurizio Sarri mellett csupa olyan nevet találunk, akik játékosként igazi legendák voltak a Bernabéu-ban. 

A legfrissebb pletykák szerint a PSG-től távozófélben lévő Pochettino is szóba jött, mint lehetséges utód, ám az argentin nevét nem vette fel az Unibet. 

 

Ezt a fogadást az Unibet>Labdarúgás>Összes labdarúgás >Speciális >Vezetőedzők útvonalon érheted el

{"headTitle":"A Real Madrid következõ állandó vezetõedzõje","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-30 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Antonio Conte ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Raúl Gonzaléz ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Massimo Allegri ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Guti ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Joachim Löw ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Maurizio Sarri ","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Iker Casillas ","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fernando Hierro ","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom