Átigazolás

Mekkora lesz az árulásod, Gigio?

megosztom

A világ talán legkelendőbb kapusa távozik, a kérők pedig sorban kopogtatnak Raiola ajtaján.

Úgy tűnik, most már tényleg a végéhez közeledik a lassan négy éve tartó olasz saga, aminek a végeredménye aligha lesz happy end a Milan-szurkolók között. Először 2017-ben írtunk arról, hogy az olaszok kiválósága, Gigi Donnarumma távozna az akkor igen mélyen lévő Milanból, ez pedig úgy tűnik, 2021-ben valósággá is válhat, pont akkor, amikor a Milan nyolc év után visszatér a Bajnokok Ligájába.


*Ezt a fogadást az Unibet > Labdarúgás > Speciális > Vezetőedzők/Átigazolás útvonalon érheted el 

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz szeptember 1-jén Gianluigi Donnarumma?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"AC Milan","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint ugyanis Gigio már el is köszönt lélekben a klubtól, mivel ügynöke, Mino Raiola nem tudott megegyezni a vezetőséggel. A híresen fukar menedzser 10 millió eurós éves fizetést szeretett volna kapusának, míg magának 20-25 milliós aláírási pénzt, ám a klub - a szurkolók legnagyobb örömére - nem engedett a zsarolásnak. Pioli csapatánál persze nem jött váratlanul Donnarumma távozása, hiszen a héten már be is jelentették Mike Maignan érkezését, aki a francia aranyérmes Lille-től teszi át székhelyét az olasz iparvárosba.

Hogy pontosan hová is igazol az olasz válogatottnál Buffon örökségét átvevő Donnarumma, azt még egyelőre nem tudni, de a milánói hívek nagyon bíznak benne, hogy azért nem lesz akkora az árulás mértéke. Az Unibet (és a lapinformációk) szerint ugyanis a Juventus a favorit, ahol szintén a nagy öregtől vehetné át a stafétát és lehetne évtizedeken át meghatározó kapus, de mivel Donnarumma 22 évesen is óriási rutinnal és elképesztő kvalitásokkal bír, ne csodálkozzunk, hogy sorban állnak érte Európa sztárcsapatai.


Tudtad?

 

Nem csak a Magyarországon elérhető fogadóirodák között, de világviszonylatban is gyakorlatilag egyedülálló az a kínálat, amelyet az Unibet nyújt számodra a különleges piacokon. Alig van olyan iroda, amely 30-40 játékosra is kínál átigazolással kapcsolatos piacokat.


Az elmúlt órák sajtóhírei elsősorban arról szóltak, hogy Raiola felajánlotta "portékáját" a Barcelonának, de a favoritok között a PSG-t is megtaláljuk, illetve volt szó korábban a Manchester Unitedről.

Ami biztos, hogy a világon nem sok klub engedheti meg magának Donnarumma (és Raiola) fizetését, így nem csoda, hogy az Unibet által kínált csapatok között csupa tehetős klub áll. Hogy a tőr milyen mélyen kerül a milánói szívekbe, az tehát még kérdéses, mindenesetre ha Ronaldo tényleg távozik Torinóból és újjáépítések kezdődnek az Öreg Hölgynél, annak keresve sem találhatnának jobb alapot a fiatal portásnál.

Egy dolog mindenesetre biztos... A Milan 1.70-es szorzójára nagyon nagy felelőtlenség lenne fogadni.


Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom