Logibet

Milliós nyeremény a Logibeten, mi szóltunk, hogy kaszálás lesz! - kép

  • Logibet

Szóltunk, hogy nagy kaszálás lesz az utolsó két hét. A tippmesterek pedig hozták is a papírformát. Íme a számok.

Még május elején írtunk arról, hogy a sportfogadók számára egy különösen izgalmas és érdekes időszak jön, hiszen a szezonvégi tippekkel szépeket lehet kaszálni. Szerencsére a tippmesterek beváltották az "ígéretünket" és tényleg izmos kaszálással hálálták meg a hírverést. Néhány szóban írunk az eredményekről, aztán mutatunk egy gyönyörű szelvényt.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


Az elmúlt két hétben mind a masterek, mind a seniorok parádés formában voltak. A prímet tippekben és egységekben természetesen varin vitte, aki +74 egységet hozott az etapban 88 tippből, de krecsak1 is remekül tippelt, hiszen 4/4 ötlete zöldült. 

A seniorok közül bdosint illik kiemelni talán, aki már többször bizonyította rendkívüli szakértelmét Overwatchból. Az e-sport guru előbb egy 3.25-ös, majd egy 6-szoros oddsot fogott meg, nem kevés profithoz juttatva az előfizetőket. Az indoklásai pedig külön élményszámba mennek, érdemes elolvasni őket.

A két hét alatt a senior és master tippek együttesen körülbelül 150 egység profitot hoztak összesen.

Az alábbi képet pedig BalazsDebrecen postolta a zárt logibetes Discord-csoportba. Régi előfizetőnk, aki a nyereményeiről is bővebben mesélt, elárulta 100-100 ezer forinttal pakolta varin két tippjét, mely szerint sem a Bayern-Augsburg, sem a Dortmund-Leverkusen meccsen nem lesz lap. Mindemellett még a két meccs 90-szeres szorzójú kombiját is megdurrantotta, ami 3 milliót hozott volna neki.

Sajnos Münchenben végül volt két sárga, de Dortmundban a híresen lágyszívű Manuel Gräfe az utolsó meccsén egyetlen sárgát sem mutatott fel. Ez a tipp pedig Balázsnak 100 ezer forintra 900 ezret hozott.

 

Érdemes megnézni egyébként Gräfe búcsúját, aki olyan jó hangulatban volt az utolsó meccsén, hogy még Haalanddal is mezt cserélt a lefújást követően.

Amit tehát írtunk, valóra vált, az idény végi kaszálás sok előfizetőnek nagy nyereményt jelenthetett. Ám a topfoci végeztével sem kell unatkoznunk, hiszen nyakunkon az Európa-bajnokság, az olimpia, a teniszszezon javában tart, tehát nem kell attól félni, hogy unatkozni fogunk. Érdemes csatlakozni most a nyerők táborához!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!