Premier League

Nem agyaltuk túl a Liverpool és a Chelsea bajnokiját - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

A londoniak Birminghambe látogatnak, míg a Vörösök a Crystal Palace csapatát fogadják.

Vasárnap kerül sor az idei utolsó Premier League fordulóra. A megrendezésre kerülő 10 találkozóból többel is foglalkozunk majd, elsőként egy kombit küldünk csatába, amelyen az Aston Villa-Chelsea és a Liverpool-Crystal Palace ütközetek szerepelnek.

Kezdjük az előbbivel. Az Aston Villa számára már hetek óta mindegy, hogy milyen eredményt ér el, mindez pedig meg is látszik a teljesítményén. Igaz, hétközben azért idegenben legyűrte a Tottenham csapatát, így a londoniakat minden bizonnyal megfosztotta az Európa Liga indulástól. A Chelsea viszont sokkal, de sokkal rágósabb falatnak ígérkezik.

A Kékek túltették magukat a Leicester elleni FA Kupa döntőbeli vereségen, mivel a hétközi bajnokin 2-1-re gyűrték le a Rókákat. Ennek köszönhetően maguk mögé utasították őket, így felléptek a harmadik helyre. A bronzérmet és a Bajnokok Ligája indulást pedig biztosan meg is tartják, amennyiben nyerni tudnak vasárnap Birminghamben.

A sikerre pedig minden esélyük megvan, minőségibb kerettel rendelkeznek (a hazai oldalon több lesz a hiányzó is, Ross Barkley kölcsönszerződése értelmében pályára sem léphet), jobb passzban is vannak, ráadásul sokkal motiváltabbak is, arról nem is beszélve, hogy ők biztosa nem tartalékolnak majd. Mindezeknek pedig illene, hogy kijöjjön, pláne az utolsó fordulóban, vagyis behúzzuk a "V"-t.

[3411720] 2021-05-23 17:00:00 Aston Villa - Chelseax;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

A kombink másik meccse a Liverpool-Crystal Palace. Ez az összecsapás nagyban hasonlít az előzőre, annyi különbséggel, hogy amely csapat győzelmi kényszerben lép pályára, az játszik otthoni környezetében.

A londoniaknak nem sikerült a felsőházban végezniük, de legalább nem estek ki. Formájuk az előbbi mondattal párhuzamos, ugyanakkor az utóbbi hetekben azért néha már sikerült nyerniük, viszont hétközben városi rangadót buktak hazai pályán az Arsenallal szemben.

A Liverpool viszont parádés formában van, utolsó négy bajnokiját megnyerte, aminek köszönhetően megteremtette magának az esélyt, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában szerepeljen. Kloppék perpillanat a negyedik helyen tanyáznak, azonos pontszámmal, mint a Leicester, azonban néggyel jobb a gólarányuk, már pedig a végelszámoláskor ez számít. A Vörösöknek ugyanakkor már az egygólos siker is elegendő lehet az üdvösséghez, mivel, ha a Leicester egyáltalán le tudja győzni a Tottenhamet, borítékolható, hogy azt nem hat vagy hét góllal teszi meg.

Ám a felek közti tudás- és formabeli különbségeknek köszönhetően, továbbá figyelembe véve a decemberi 7-0-s (!) liverpooli sikert és a kimaradókat mindkét oldalon, amondóak vagyunk, hogy ezen a meccsen csak az lesz a kérdés, hogy Kloppék mennyivel tudnak nyerni.

[3411724] 2021-05-23 17:00:00 Liverpool - Crystal Palacex;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-23 17:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.75","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Aston Villa - Chelsea // Chelsea","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Liverpool - Crstal Palace // Liverpool","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom