Premier League

Ezt néztük ki a West Brom-West Hamre

  • Tomihmv
megosztom

Gólokkal próbálnánk meg nyerészkedni a felek hétközi összecsapásán.

Szerdán este a West Bromwich-West Ham meccsel zárul a Premier League utolsó előtti, vagyis a 37. fordulója. Jelen cikkünkben pedig erre a találkozóra próbáltuk meg megtalálni a legjobb tippet.

A birminghamiek bő egy hete elbúcsúztak az élvonaltól, köszönhetően az Arsenal elleni vereségüknek. Azt követően viszont majdnem bravúrt értek el, és ütötték el a Liverpoolt a Bajnokok Ligájától, mivel a Vörösök csak egy, a 95. percben szerzett kapusgóllal (!) tudtak nyerni a Hawthornsban.

Az utolsó öt bajnokiján két döntetlen mellett három vereség szerepel egyébiránt a WBA neve mellett, ugyanakkor talán csak a Leicesterrel nem volt pariban, a többiekkel szemben egytől egyig felvette a versenyt.

Szerdán is valami hasonlóra van kilátás a hazaiaknál, mivel csak Ivanvoics és Snodgrass nem áll Sam Allardyce mester rendelkezésére sérülés miatt.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

A West Ham sincs nagy formában, az elmúlt öt bajnokiján egy győzelem (Burnley) mellett egy döntetlen (Brighton) és három vereség (Everton, Chelsea, Newcastle) a mérlege. Mindezeknek köszönhetően egészen a hetedik helyig csúszott vissza a csapat, ami Konferencia Liga indulást eredményezne, de még a hatodik, Európa Liga indulást jelentő pozícióra is bőven van esélye (ahol a Tottenham tanyázik, ugyanannyi ponttal, mint a WHU).

Azonban erőteljes formajavulásra van szükség a londoniaknál az utolsó két kanyarra, ha el akarják érni céljukat, akiknél maximum Lanzinire és Masuakura nem számíthat David Moyes szakvezető.

A bukiknál mindezeknek megfelelően a vendégek számítanak toronymagas esélyesnek, azonban figyelembe véve a formájukat, illetve azt, hogy a WBA, hogy küzdött a Liverpool ellen, továbbá a januári odavágót, még a meglepetés is benne van a pakliban.

Szerintünk a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban lehet érték. A birminghamiek ugyanis az utolsó hazai PL-meccsükön biztos, hogy mindent megtesznek majd a sikerért, míg a londoniak számára ez egy kötelezően behúzandó találkozó. Mindezeken túl mindkét együttesben benne van a gól elől és hátul is, avagy érdemes lehet megpróbálni ezt a tippet.

{"headTitle":"West Bromwich - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-19 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3411718] 2021-05-19 21:15:00 West Bromwich Albion - West Ham Unitedx;
megosztom