Premier League

Ezúttal is a Tottenhammel és a Liverpoollal nyernénk - tippek a PL-re

megosztom

A londoniak az Aston Villát fogadják, míg a Vörösök Burnleybe látogatnak szerdán.

Hat mérkőzés kerül terítékre szerdán a Premier League-ben, amely meccsek közül a West Bromwich-West Ham találkozóval később foglalkozunk, a maradék ötből pedig a Tottenham-Aston Villa és a Burnley-Liverpool összecsapásokra fogadunk egy kombi keretén belül. A Spursszel és a Vörösökkel vasárnap már sikerült kaszálnunk, most is erre készülünk.

Kezdjük az előbbi csörtével. A Tottenham számára még van tét, hiszen a hatodik, vagyis az Európa Liga indulást jelentő pozícióért küzd. Győzelmi kényszerben lépnek tehát pályára a londoniak, ahogyan tették azt vasárnap is, amikor is nem okoztak csalódást, mivel 2-0-ra győzték le a Wolverhampton együttesét.

Az Aston Villa papíron keményebb dió lehet, mint a Farkasok, ugyanakkor a birminghamiek számára sincs már tét, és nincsenek is különösebben nagy formában, az elmúlt hét bajnokijukból ugyanis mindössze egyet tudtak megnyerni.

Mivel a hazaiaknál továbbra is csak Davies és Aurier marad ki (a vendégeknél Trézéguet, Cash és Sanson maródi), így újfent jó esélyük van a sikerre. Pláne, hogy a Tottenham az elmúlt hat tétmeccsét rendre megnyerte az Aston Villa ellen, vagyis nem lenne meglepő, ha ismét kijönne a felek közit a minőség- és motiváltságbeli különbség, avagy mi behúzzuk a "H"-t.

[3411717] 2021-05-19 19:00:00 Tottenham Hotspur - Aston Villax;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

A kombink másik meccse a Burnley-Liverpool. Ezen az ütközeten hasonló a leányzófekvése, mint a fentebb említetten, mivel a hazaiak már tét nélkül léphetnek pályára, míg a vendégek a Bajnokok Ligája indulásért küzdenek.

Ahogy kiharcolta a Burnley a bennmaradást, rögtön belenézett egy komoly pofonba, szombaton ugyanis otthoni környezetében 4-0-ra kapott ki a Leedstől. Igaz, ez nem volt annyira meglepő, mivel egy-két bravúrt leszámítva, idén nem igazán voltak tényezők a bordó-kékek.

Ami a vendégeket illeti, a Liverpool immáron zsinórban három megnyert bajnokival a háta mögött várhatja a hétközi bajnokit. A Southampton és a Manchester United ellen mondhatni könnyedén nyertek, viszont a már kiesett West Bromwich otthonában megszenvedtek.

Olyannyira, hogy a győztes gólt a kapus, Alisson (!) szerezte, méghozzá a 95. percben egy szögletet követően. Nem dőlhetnek hátra ugyanakkor a liverpooliaknál, viszont, amennyiben sikerrel veszik a szerdai akadályt, úgy fellépnek a negyedik, már BL-indulást jelentő helyre. 

Habár továbbra is sok a hiányzója Klopp mesternek (a hírek szerint akár tízen is kimaradhatnak), mégis minőségi kezdőt tud majd a pályára küldeni a német szakvezető. Avagy meglepő volna, hogy ha a győzelmi kényszerben lévő Vörösök nem tudnák begyűjteni a félig-meddig már motiválatlan, utolsó 10 hazai meccsen győzni nem tudó Burnley ellen a három pontot.

[3411710] 2021-05-19 21:15:00 Burnley - Liverpoolx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-19 19:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.93","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Tottenham - Aston Villa // Tottenham","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Burnley - Liverpool // Liverpool","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom