NB I

Rebrov a favorit, de Donadoni is képben? - oddsok a következő Fradi-edzőre

megosztom

Egyelőre nem lehet tudni mi lesz Szerhej Rebrov sorsa, a pletykák szerint az sem kizárt, hogy távozik a Ferencváros éléről.

Fotó: MTI

A várakozásoknak megfelelően megvédte bajnok címét a Ferencváros az OTP Bank Ligában, ezzel pedig Szerhej Rebrov sorozatban harmadik magyar bajnoki címét szerezte a zöld-fehérek élén, amivel a magyar élvonal egyik legsikeresebb edzőjévé is vált. Az ukrán szakvezető két évvel ezelőtt bejuttatta a Fradit az Európa Liga csoportkörébe is, de az igazán nagy durranás tavaly ősszel következett be, amikor is a Ferencváros a Celtic, a Dinamo Zagreb és a Molde legyőzésével beverekedte magát a Bajnokok Ligája főtáblájára.
 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


Nem kérdés, hogy Rebrov a Fradi (újkori) történetének egyik, hanem a legsikeresebb edzője, így azt gondolhatnánk, hogy addig maradhat a Fradinál, ameddig akar vagy - másképp fogalmazva-, el nem viszi őt egy nagyobb klub. 

Csakhogy a pletykák szerint az is előfordulhat, hogy nem ez történik majd. Szurkolói körökben már régebb óta pletykálják, hogy nem teljesen kerek a kapcsolat a klubmenedzsment és az edző között, Rebrov pedig maga árulta el a bajnokság utolsó fordulója után, hogy őt még senki nem kereste meg a vezetőktől a folytatást illetően.

Az igazsághoz ugyanakkor hozzátartozik, hogy Rebrovnak 2022 nyaráig szóló szerződése van a Fradinál. 

Mindenesetre az látható, hogy a Fradinál ezen a nyáron több változás is bekövetkezik majd, hiszen már bejelentették, hogy távozik a csapattól a brazil Isael, a német Heister és a szlovák Škvarka, de a csapatkapitány Lovrencsics Gergőtől is elköszönt már a klub és nem kizárt, hogy lesznek további távozók is. A pletykák szerint a keret átalakítása lehet a sarokpontja az edző és a sportigazgató nézeteltérésének is. 

Hogy mi lesz Rebrov és a Ferencváros gyümölcsöző kapcsolatának a sorsa, azt egyelőre nem lehet tudni, de a "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" mondás alapján már bedobtak pár nevet a lehetséges utódot tekintve.

A sajtóban megjelent szakemberek között az egykoron a Romát is dirigáló Di Fransesco mellett Roberto Donadoni nevét is lehetett olvasni, mint ahogy a jelenleg a Austria Wien irányító, de korábban a Kölnt és a Dortmundot is vezető Peter Stögerét is. 

Az átigazolásokkal előszeretettel foglalkozó Unibet most piacot nyitott a Ferencváros következő állandó menedzserére. A szorzók alapján augusztus 1-én is Rebrovnak hívják majd a zöldek vezetőedzőjét, az ukrán tréner 1.07-es szorzót kapott a bukiktól. Második helyen az osztrák Stögert találjuk, majd Donadoni és Di Franscesco a sorrend. 

Szerinted ki a megfelelő ember a Fradi kispadjára? 

{"headTitle":"A Ferencváros következő állandó menedzsere (2020.08.01) ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-01 06:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerhej Rebrov ","odds":"1.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Peter Stöger ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Roberto Donadoni ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Eusebio Di Franscesco ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

*Ezt a fogadást az Unibet > Labdarúgás > Speciális > Vezetőedzők/Átigazolás útvonalon érheted el 

unibet
megosztom