Premier League

Mindkét manchesteri csapat meccsére van ötletünk - tippek a PL-re

megosztom

A United a Fulham együttesét fogadja, míg a City Brightonba látogat hétközben.

Négy mérkőzés kerül terítékre kedden a Premier League-ben, amely meccsek közül a Chelsea-Leicester ütközettel már foglalkoztunk, míg a maradék háromból a Manchester United-Fulham és a Brighton-Manchester City összecsapásokra fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbivel. Noha az utóbbi eredményei alapján nincs túl jó formában a Manchester United (négyből három tétmeccsét is elbukta, és mindössze egyszer tudott nyerni), meglepő volna, ha nem tudna győzni kedden.

A Vörös Ördögök egy sikerrel be tudnák biztosítani második helyüket a bajnokságban, így a hétvégi, Wolverhampton elleni csata teljesen tét nélküli lenne számukra, amit így elengedhetnének, tekintettel arra, hogy jövő hét szerdán Európa Liga döntőt vívnak a Villarreal ellen.

A sikerre pedig minden esélyük megvan, a Fulham ugyanis már kiesett az élvonalból, nincs számára tét, ráadásul roppant pocsék formában van, az utolsó nyolc bajnokiján csak egy pontot tudott szerezni.

Mivel csak Jones és Maguire marad ki biztosan a hazaiaknál, így figyelembe véve hátralévő meccseiket, szerintünk Solskjaer egy olyan kezdőt pakol ki az Old Trafford gyepére, amely képes lesz legyőzni a hitehagyott londoni alakulatot.

[3411714] 2021-05-18 19:00:00 Manchester United - Fulhamx;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

A kombink másik meccse a Brighton-Manchester City. Az előző ütközettel ellentétben ezen a találkozón már egyik gárda számára sincs tét.

A hazaiak bennmaradtak, perpillanat a 17. pozíciót foglalják elő, előrébb még maximum egy-két helyet léphetnek. A vendégek pedig már megnyerték a bajnokságot, számukra a szűk két hét múlva esedékes Bajnokok Ligája fináléja élvez prioritást.

Ennek köszönhetően, akár egy jó meccs is kisülhet a felek randevújából. Még akkor is, ha a Brightonnál lesznek kimaradók, míg a Manchester Citynél várható, hogy egy-két helyen hozzányúl alapcsapatához Guardiola. Azonban így nagy esély van a gólokra, és bizony azt kell, hogy mondjuk, hogy mindkét oldalon.

Láthattuk, hogy pénteken, amikor a City már bajnokként lépett pályára Newcastle-ben, 4-3-as ütközetet hozott össze. A délieknek sem kell szégyenkezniük mostanság, vagyis úgy véljük, hogy abszolút meglepő volna, ha nem hoznának össze legalább két találatot a felek hétközben.

[3411709] 2021-05-18 20:00:00 Brighton & Hove Albion - Manchester Cityx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-18 19:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.72","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Manchester United - Fulham // Manchester United","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Brighton - Manchester City // Több, mint 1,5 gól","odds":"1.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom