Férfi kézi BL

A fogadóirodák még mindig nagyon bíznak a Veszprémben

Négygólos hátrányt kell ledolgoznia a visszavágón a Telekom Veszprémnek a FinalFourba jutáshoz.

Fotó: MTI (archív)

Nem éppen a papírformának megfelelő eredmények születtek csütörtökön a férfi kézilabda-Bajnokok Ligája negyeddöntőiben. A dán Aalborg 26-21-re tudta legyőzni a német Flensburgot, míg a Nantes 32-28-ra múlta felül a magyar bajnok Telekom Veszprémet. A négygólos vereség azt is jelenti, hogy a Veszprémnek nagyon komoly teljesítményre lesz szüksége a jövő heti visszavágón, az első meccsen látottak alapján pedig óriási formajavulás is kelleni fog a FinalFourhoz. 

Hazai pályán ugyanakkor legendásan erős a Veszprém, így közel sem tűnik lehetetlen küldetésnek megfordítani a párharcot, főleg, hogy már nézők is lesznek az arénában. Így kalkulálnak a fogadóirodák is, hiszen a továbbjutásra kínált piacokon a Veszprém még mindig favoritnak számít, noha öt góllal legyőzni a Nantes-ot nem lesz egyszerű feladat. A mostani idényben a franciák mindössze kétszer szenvedtek vereséget legalább ekkora különbséggel, az Aalborg és a Barcelona tudta megcsinálni azt, amire most a Veszprémnek is szüksége lesz. 

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

 

A négy negyeddöntős párosításból egyébként csak a Meskov-Barcelona tűnik lefutottnak. A PSG kétgólos hátrányból fogadja majd a címvédő THW Kielt, a Flensburg pedig ugye mínusz ötről próbálja meg kiharcolni a továbbjutást az Aalborggal szemben. 

A végső győzelemre a Barcelonát tartják a legesélyesebbnek a bukik (1.44), a katalánokat a Kiel (6.50), a PSG (8.50), majd a Veszprém követi (16.00). 

Szerinted képes lesz fordítani a Veszprém vagy a Nantes szorzóját kell levadászni? 

{"headTitle":"Veszprém - Nantes - Továbbjut ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-20 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nantes ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}