Sztártipp

Több, mint 1.3 milliót hozhat a konyhára Owen hétvégi PL-szelvénye

megosztom

Az angolok egykori aranylabdása három igen jól fizető tippet szemelt ki a hétvégi Premier League menüből, amelyek kombinálva elég vaskos eredőt adnak ki.

Ahogyan azt már megszokhattátok, időnként megosztjuk veletek Michael Owen fogadási tippjeit, aki szabadidejében az egyik nagy szigetországi bukméker nagyköveteként tevékenykedik. A Liverpool és a Real Madrid egykori gólvágója igen jó formának örvend, hiszen a Bajnokok Ligájában az elődöntők során az oda- és visszavágókon rendre nyerőtippeket publikált, illetve hétfőn a Fulham - Burnley hatpontos rangadót is tökéletesen olvasta. 

Angliában a 36. forduló küzdelmei zajlanak, Owen pedig a hétvégi mérkőzések közül a három szombatit szemelte ki magának. Az első találkozó a Burney - Leeds lesz, amelyre 13:30-kor kerül sor. Az angol legenda szerint ezen a találkozón egyetlen találat hozza majd meg a hazaiak sikerét, így fogadási tippje, hogy 1.5 gól alatt maradnak a felek. Erre a BetClic nem kevesebb, mint 4.53-szoros pénzt fizet.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

A délután második meccsén a Southampton és a Fulham csap össze. Itt ugyancsak hazai győzelmet vizionál az egykori aranylabdás, ám úgy véli, hogy mindkét csapat képes lesz gólt szerezni. Tippje, hogy a Soton nyer és mindkét csapat gólt szerez @ 4.53

A szombati meccsnap utolsó találkozóján a Brighton vendége a West Ham lesz. Owen szerint egyik csapat sincs igazán jó formában, így tippje, hogy pontosztozkodással zárul a meccs, amelyre a BetClic-en 3.48-ért fogadhatunk. 

{"headTitle":"Owen tippjei","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-15 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Burnley - Leeds: 1.5 gól alatt","odds":"4.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Southampton - Fulham: Hazai és mindkét csapat szerez gólt","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Brighton - West Ham: Döntetlen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Mint látható, Owen tippjei külön külön is jól fizetnek, ám amilyen jó formának örvend, akár kombiban is megpróbálkozhatunk ezzel a tippsorral, főleg úgy, hogy erre akár felhasználhatjuk a BetClic által kínált 20.000 HUF értékű ajándék fogadást (FreeBet). 
 

Miről is van szó pontosan?


Partnerirodánk minden hathármon keresztül csatlakozó ügyfele számára 20.000 HUF értékű ajándék fogadást biztosít. Alább lépésről-lépésre látható, hogyan szerezhető meg ez az úgynevezett FreeBet. 
 

No, de visszatérve Owen fogadásaira, a három tippje kombi szelvényen 66.21-es eredőt ad ki, tehát a 20.000 HUF értékű ajándék fogadással számolva, több, mint 1.3 millió forint jöhet a konyhára. 

Így juthatsz hozzá az ajándék fogadáshoz (Freebet):

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

Ti bevállaljátok ezt a tippsort?

megosztom