Bundesliga

Kötelező győzelem előtt a Hertha, de olykor ez a legnehezebb feladat

 • gb1
megosztom

Dárdai legénysége a történelmi mélyponton lévő Schalkéhoz látogat és három ponttal óriási lépést tehet célkitűzése felé.

Hihetetlenül izgalmasan alakul a Bundesliga 2020/21-es idénye, még ha nem is a bajnoki cím, hanem az alsóház miatt. Itt van versenyben a Dárdai Pál által irányított Hertha is, amely a karantén miatt kihagyott három meccséből kettőt már lejátszott és ezalatt négy pontot gyűjtött, ám a pontot az i-re a Schalke elverésével tehetné fel. A tök utolsó gelsenkircheni csapat ellen rég nem látott alacsony oddsot kapott a fővárosi társaság, amely ha tudásának megfelelően futballozik, biztosan három pontot gyűjt majd a Veltins Arenában.

{"headTitle":"Schalke-Hertha","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"7.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hertha","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A baj csak az, hogy ez közel sem biztos, hiszen a Freiburg elleni parádézást követően a Bielefeld ellen újra a szenvedős oldalát láthattuk a kék-fehéreknek. Dárdai persze fogadkozott, hogy az egy pont is szép teljesítmény, ami tekintve az Arminia szívósságát valóban érthető. 

Ebben a szituációban minden pont megszerzése nagyon fontos. Elégedett vagyok a karantén utáni mérkőzésekkel, eddig jól teljesítettünk. Muszáj pozitívnak maradnunk, és küzdenünk kell tovább 

- mondta a magyar tréner.

Nem könnyíti a helyzetet, hogy több kulcsjátékos sérüléssel bajlódik. Mondjuk a koronavírus miatt sokáig kimaradó első számú kapus helyére belépett Schwolow például brillírozik, ahogy a stabil csapattaggá vált Dárdai Márton is, akivel hosszabbított is a klub a napokban. Érdemes megvárni a kezdőket, hiszen Dárdai legutóbb nyolc helyen változtatott, hogy fiait frissen tartsa, ugyanis bő egy hét alatt már a negyedik meccsükre készülnek.

[3399434] 2021-05-12 18:00:00 Schalke 04 - Hertha Berlinx

A Schalke, mint köztudott, nagyon közel állt ahhoz, hogy negatív Bundesliga-csúcsot döntsön, de ezt végül sikerült elkerülni. Mondjuk ez az egy pozitívum, amit a királykékek szezonjáról elmondhatunk, hiszen 31 kör alatt csupán két nyamvadt győzelmet sikerült összehozniuk. Mondjuk van mire építeni, ugyanis az utóbbi 14/13 hazai összecsapáson nem kaptak ki a Herthától, bár mivel nem igazán maradt már miért küzdeni, ez a stat nem biztos, hogy mérvadó. A Hoffenheimre szépen ráijesztettek, hiszen a hétvégi fordulóban 2-0-ra elhúztak Sinsheimben, de aztán kijött a tudás és 4-2-re kikaptak. 

Ennyi gólra aligha van kilátás a szerdai találkozón, sőt inkább ismét undernek néz ki a meccs. A Schalke utóbbi hat hazai meccsén nem zöldült a "mindkét csapat lő gólt opció" és most is ez a papírforma, mi azonban egy okosabb tippet választottunk a 22beten, amelynek a lényege, hogy a  BTTS egyik félidőben se valósuljon meg.

{"headTitle":"Schalke-Hertha","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt legalább egy félidőben - nem","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3399434] 2021-05-12 18:00:00 Schalke 04 - Hertha Berlinx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom