Sportfogadás

Ezt a két tippet néztük ki szerdán az NB I-ből

  • Tomihmv
megosztom

Kivételesen ezúttal hétközben dobtuk össze a magyaros kombinkat. Az odds 1.76, bevállalod?

Két mérkőzést néztünk ki szerdán a magyar női kézilabda NB I-es bajnokságból, méghozzá a Boglári Akadémia-Érd, illetve a Siófok-MTK ütközeteket, amely meccsekre egy kombi keretén belül fogadunk.

Kezdjük az előbbi összecsapással. A Boglári Akadémia a kiesés ellen küzd, perpillanat a vonal felett áll. Ahhoz, hogy végül elérje célját az olyan meccseken, mint amilyen a szerdai lesz, pontot vagy pontokat kellene szereznie, még akkor is, ha az Érd jobb csapat, mint a fiatalokból álló gárda. A hazaiak a hétvégi Fradi elleni teljesítményükre alapozhatnak, még akkor is, ha kikaptak, hiszen a roppant hosszú kihagyást követően kifejezetten jó teljesítményt nyújtottak.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

Ami a vendégeket illeti, papíron még az Érd is kieshet az NB I-ből, azonban ehhez csoda kellene, hogy történjen. Azonban nincs jó formában a csapat, az elmúlt hat tétmeccsén nem tudott nyerni, pénteken is meglepetésre is csak 30-30-as döntetlenre volt jó a Kisvárda ellen hazai pályán úgy, hogy a szünetben kilenc (!) találattal vezetett.

A bukmékereknél teljesen háromesély a mérkőzés, amivel egyet is értünk, nagyon úgy fest, hogy bármi benne van a pakliban. Mivel mindkét oldalon eredménykényszer van, ezért úgy véljük, hogy a védekezés dominálhat a meccsen, vagyis nem várható sok találat. Ugyanakkor az érdieknek köszönhetően már az 59,5-nél kevesebb találatra is egy kombira való szorzót kapunk, így pedig megpróbálkozunk ezzel a tippel.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A kombink másik mérkőzése a Siófok-MTK. Ha szigorúan a tényeket nézzük, akkor ez a meccs bizony a nemzetközi kupaindulásról dönthet. A hazaiak nem hibázhatnak, nyerniük kell, mivel négy egység a lemaradásuk a szerdai vetélytársukkal szemben, míg értelemszerűen a vendégeknek már a döntetlen is kiváló eredmény lenne.

A Balaton-partiak az elmúlt négy magyar tétmeccsükön (három bajnoki, egy kupa) rendre kikaptak, azonban hétvégén az Európa Liga négyesdöntőjében sikerült a fináléba jutniuk, ahol végül vereséget szenvedtek a Nantes együttesétől.

Az MTK győzelemből érkezik a hétközi találkozóra, hiszen 34-23-ra verte legutóbb a Dunaújvárost, igaz, bő egy hete nem lépett pályára. Előtte viszont kikapott a Győrtől, illetve nem tudta legyőzni az Érd alakulatát, így pedig nem meglepő, hogy Golovin Vlagyimir mester is aggódik valamilyen szinten a hétközi találkozó előtt.

Noha nem sokat pihenhetett a Siófok a hétvége és a szerdai meccs között, roppant masszív csapat benyomását keltették az elmúlt napokban a Balaton-partiak. Igaz, így, hogy Kobeticen kívül valamennyi játékosát tudta használni Zdravko Zovko mester, mindez nem volt meglepő.

Mivel ez szerdán is így lesz, továbbá immáron szurkolók is segíthetik a Balaton-partiakat, úgy véljük, hogy, ha nem is simán, de behúzhatják ezt a roppant fontos találkozót.

{"headTitle":"Hétközi magyar kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.76","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Boglári Akadémia - Érd // Kevesebb, mint 59,5 gól","odds":"1.249","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Siófok - MTK // Siófok","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom