La Liga

Már csak ebben a meccsben bízhat a Real Madrid?

megosztom

A Matracosoknak semmi másra nem kell figyelni, csak arra, hogy megnyerjék minden meccsüket.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

Nem hozta a kötelező győzelmet sem kedden este a Barcelona Valenciában, ez viszont igazán nem számít annyira az éllovas Atlético Madridnak, maximum annyi könnyebbséget jelenthet, hogy a katalánokkal már nem kell számolni. A Matracosok kezébe a Real Madrid hétvégi botlásával visszakerült a staféta, amelyet egy esetben nem engednek ki biztosan, mégpedig akkor, ha 3 meccsen 9 pontot szereznek. Vitán felül áll, hogy a hazai, Sociedad elleni rangadó lesz a legnehezebb ezek közül.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Real Sociedad","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Real Sociedad","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Eden Hazard vasárnap késő esti egyenlítő gólja azt jelentette, az Atléticónak nem jó, ha három meccsen 7 pontot szerez. Ezzel ugyan a Barcelonát megelőzné, ám ha a Real hozza a három maradék mérkőzését (amelyre azért a Blancók formáját és sorsolását látva közepes az esély), akkor címvédés történik. A fogadók reagáltak is a hírre és elkezdték pakolni az Atlétit, amely szorzója így 1.80-ról 1.61-es átlagra esett le.

Pedig a baszk csapat azért nem a legkönnyebb ellenfél a ligában, hiszen rögtön a "nagy négyes" után következik, az 5. hely pedig 2013 óta nem látott bravúrral érne fel. A kék-fehér csíkos csapatnak erre minden esélye megvan, hiszen a maradék két meccsén azzal a Valladoliddal és Osasunával találkozik, amellyel egyébként az Atléti is.

betclic

Alguacil mester tanítványainak lendülete a kupasikert követően kissé megtört, ám a három nyeretlen találkozót 4 meccsen szerzett 9 pont követte, így van okuk félni Suárezéknek az ellentől.

Az elmúlt években azonban nem ment rosszul a "Soci" ellen az Atléticónak, hiszen 2020-at leszámítva szinte minden évben otthon tartotta a három pontot a fővárosi brigád, idén pedig San Sebastianból is elcsente a három pontot.

Azért továbbra sem könnyű kiigazodni az Atléticón, nincs meg még az a stabilitás, amely szükséges lenne a biztos három győzelemhez, noha Barcelonában az első 45 perc alatt rendkívül jól futballoztak a madridiak.

Ami a hiányzókat illeti, a hétvégén megsérült Lemart Saúl vagy Correa pótolhatja a hazaiknál, míg a vendégeknél nincs új hiányzó.

A baszkföldi meccsen Simeone a 300. győzelmét ünnepelte Atlético-edzőként, ez a meccs azonban még annál is sokkal fontosabb lesz. Ha hozzák ezt a meccset a hazaiak, akkor már rendkívül nehéz lesz kiénekelni a sajtot a szájukból, így mi a beeső oddsok ellenére is támogatjuk a Madridot, a szokásos kevés gólos megoldással fűszerezve.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Real Sociedad","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético + 3.5 gól alatt","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3424388] 2021-05-12 22:00:00 Atlético Madrid - Real Sociedadx;
megosztom