Serie A

Hiába lesz sima meccs, mégsem a hendire fogadunk!

  • varin
megosztom

A Napoli kötelezőjén, egy ilyen bíróval nem is kérdés, mire illik fogadni.

Továbbra is sokkolóan szoros az olasz élvonal élmezőnyének minitabellája, az öldöklő csatában pedig valamelyik nagyágyú lemarad a BL-helyekről. A fogadóirodák szerint a Juventus lesz majd, amely csapatra nehézkes mérkőzés vár a Mapei-ben, míg az egyik üldözött, a kedden pályára lépő Napoli akár el is szakadhat az Öreg Hölgytől.

{"headTitle":"Napoli-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Udinese","odds":"8.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Gattuso fiaira ugyanis habkönnyű bajnoki vár, a szokás szerint ilyenkor már tét nélkül futballozó Udinese ellen. A zebracsíkos csapat számára körülbelül csak az a kérdés, hogy a 9. és a 13. hely között hol végez, ennek megfelelően motivációból azért akadhat hiány.

Nem is titkolnánk sokáig a már fentebb is jelzett tippünket, amely a lapokra vonatkozik. Kiváló indikátor, hogy a Serie A 2. és 4. legsportszerűbb csapata vívja ezt a meccset, kevesebb, mint 4-es összesített lapátlaggal.


Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt


Persze a 3.5-ös line nagyon alacsonyan van, ám erre rátesz még egy jókora lapáttal a spori személye is, hiszen Giampaolo Calvarese az egyik legkevesebb lappal vezető játékvezetője a teljes ligának.

Legutóbb például a feszültnek tűnő Milan-Beneventót hozta le 2 lappal, de idén már hét olyan bajnokija is van, ahol 4 lap alatt maradt.

A 3.5-ös határ nem tűnik túlságosan könnyűnek, de ez klasszikusan az a párosítás és helyzet, ahol nem várhatunk sok lapot. Főleg egy sima meccsen, ahol már korán vezetést szereznek a hazaiak, simán elképzelhető, hogy lehozza 0-1 figyelmeztetéssel a meccset Calvarese.

{"headTitle":"Napoli-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 lap alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428944] 2021-05-11 20:45:00 SSC Napoli - Udinesex;
betclic

 

megosztom