Logibet

Ne maradj le a szezonvégi pénzesőről!

  • Logibet

Másfél hét múlva lezárulnak a topbajnokságok, ezek pedig a legjobb fordulók lesznek a nagy kaszálásokhoz.

Utolsó fordulóihoz közelítenek Európa legérdekesebb focibajnokságai, ez pedig nem véletlenül a sportfogadók egyik kedvenc terepe. A rengeteg, tét nélkül játszó csapat, illetve azok csatájából, akiknek az életet jelenti a siker, nem nehéz profitálni, amelyre a Logibet profi tippmesterei is felkészültek.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


Ha Európa topligáit nézzük, az öt legérdekesebb pontvadászat küzdelmei jövő hétvégén lezárulnak, így nem akármilyen másfél hét vár ránk, hiszen ezen a héten is több bajnokságban hétközi fordulót rendeznek. A fogadói szempontból szintén igen izgalmas NB II-ben pedig vasárnap rendezik az utolsó játéknapot, várhatóan töménytelen mennyiségű tippel a Logibeten.

Nemigen van tehát jobb alkalom arra, hogy csatlakozz a nyerők táborához és a profikkal együtt kaszálj, hiszen ez az a terep, ahol gyakran tényleg megéri még az alacsony szorzójú tutikat is megfogadni. Mindemellett folyamatosan zajlanak a teniszviadalok, a kézilabda-Bajnokok Ligája is a hajrájához közeledik, ráadásul az Európa-bajnokság is a nyakunkon van.

Csatlakozz tehát a Logibet előfizetőihez és kaszálj úgy az utolsó hetekben, ahogy a profik!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!