Tenisz

Értékes tippet találtunk Tsitsipas első meccsére

  • Cipolla
megosztom

Bemutatkozik Stefanos Tsitsipas is a római tenisztornán. Az első meccsén Marin Cilic jön vele szembe, a lassú salakon nem kellene gondot okozzon a görögnek.

{"headTitle":"Marin Cilic - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cilic","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tsitsipas","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az idei szezon egyelőre legjobb játékosa Stefanos Tsitsipas. Vezeti az ATP Race-t, 27-7-es mérlege pedig egészen imponáló 2021-ben. 1000-es tornagyőzelem Monte Carlóban, két 500-as döntő Barcelonában illetve Acapulcóból, plusz egy elődöntő az Ausztrál Openről is. A salakszezonban a legstabilabb játékos egyelőre, még úgyis, hogy a múlt héten korai búcsúra kényszerült Ruud ellenében. A fonákja stabilan működik, a szervái pedig még ezen a lassú salakon is erőssége lehet. A túloldalon nem a legjobb alapvonaljátékos lesz Cilic személyében, így a hosszabb labdamenetekben kevesebb hibát várhatunk tőle szerdán.


Cilic számára a salakszezon nem a kedvenc időszak a szezonban. Nagy tornán nem nagyon tud labdába rúgni, de a kisebb tornákon azért még van keresnivalója. Estorilban két hete az elődöntőig el is jutott, ahol Norrie állította meg két szoros szettben. A játéka elég mélyről jön felfelé a salakszezonban, Monte Carlóban még borzasztóan játszott a horvát, de mostanra azért egyre inkább ráérez a játékra.

Rómában az első körben a mindig veszélyes Bublik ellen mutatkozott be, aki ellen három szettben jutott tovább. A szervája jól működött, egyszer tudta csak breakelni a kazah, az első szerváit pedig 80%-ban nyerte. Természetesen most egy jóval erősebb fogadó lesz a túloldalon, úgyhogy jóval inkább próbára lesz téve az adogatása a horvátnak. 

Az irodák egyértelműen állást foglaltak a görög mellett, hiszen 1.10-es odds körül van az oddsa, míg Cilicre 7-es oddsot kínál a Bet365. Ezzel nagyon nem is tudunk vitatkozni, ugyanakkor a breakekben értéket vélünk felfedezni. A bukmékerek 4,5-nél húzták meg a határt, amit mi egyértelműen sokallunk. Cilic nem játszik olyan rosszul, hogy sokszor breakeljék, míg Tsitsipast is maximum egyszer breakelheti reálisan a horvát, így ez az under jó választásnak tűnik. Kétszettes meccs esetén óriási meglepetés lenne, ha nem jönne le, de három szettnél is jó eséllyel zöldülhet a tippünk.

{"headTitle":"Marin Cilic - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Breakek száma: 4.5 alatt","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom