Sztártipp

10-szeres kasszát fizet Owen hétfő esti tippje

megosztom

A Fulham-Burnley zárja a Premier League 35. fordulóját, az angolok egykori aranylabdása pedig megosztotta gondolatait és tippjét a mérkőzéssel kapcsolatban.

Hétfőn este izgalmas összecsapásra kerül sor a londoni Craven Cottage-en, ugyanis a kieső helyen álló Fulham az éppen bennmaradó pozícióban tanyázó Burnley együttesét fogadja. A két csapatot 9 pont választja el egymástól a tabellán, szóval a hazaiak számára ez az utolsó szalmaszál. Lássuk, hogy mit vár ettől a meccstől a Liverpool egykori gólvágója: 

Most vagy soha szituban a Fulham. Ha veszítenek vagy döntetlent játszanak a hazaiak, akkor megpecsételik a sorsukat. A Burnley pontosan tisztában van vele, hogy ez egy óriási hatpontos rangadó lesz és mindkét csapat számára nagy a tét. A Fulhamnek nincs sok választása, egyszerűen mindent meg kell tennie a győzelemért. Úgy vélem, hogy a Burnley nyugodtan sodródhat az árral és reménykedhet abban, hogy talál egy gólt, ami akár el is döntheti a meccset. Tippem 1-0-s vendégsiker.

Owen tehát szembemegy a bukmékerekkel, hiszen, az oddsmesterek a háromesélyes piacon a Fulhamet hozták ki a mérkőzés esélyesének. 

Tudtad? Owen tippjeit, akár kockázatmentesen is megjátszhatod a BetClic-nél. Partnerirodánk ugyanis 20.000 HUF értékű ajándék fogadást kínál a hathármról csatlakozó ügyfelei számára. Alább lépésről-lépésre láthatod, hogyan juthatsz hozzá az ajándék fogadáshoz.
 

Szerintetek bejön az angol legenda jóslata?
 

{"headTitle":"Fulham - Burnley","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Burnley nyer","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Burnley 1-0-ra nyer","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom