NB II

Ajándékszagú kombi a másodosztályból?

  • varin

Kiesést érintő meccsekre fogadunk az NB II vasárnapi játéknapján.

Két forduló van hátra az NB II 2020/21-es idényéből, több kérdés pedig még eldöntésre vár. A Vasas, a Loki és a Gyirmót fej-fej mellett haladva harcol az NB I-ért, míg hátul az a kérdés, hogy a DEAC mellett melyik két csapat búcsúzik. A helyzet viszont korántsem igazán bonyolult.

A Csákvár 38 ponttal eléggé megnyugtató pozícióban áll, előnye 5 pont volt a Kazincbarcika és a Kaposvár kettős előtt, ám a somogyiaktól levontak egy pontot, így gyakorlatilag Balázs Zsolték kiestek. Ugyan egy döntetlennel még nem válik tökéletesen biztossá a csákváriak bennmaradása, mégis ezzel kiváló helyzetbe kerülnének. 39 egységgel ugyanis csak akkor eshetne ki az Aqvital, ha a Kazincbarcika legyőzi a feljutásra hajtó Gyirmótot és a remek formában lévő Szegedet is, amire nincs igazán sok esély.

Noha a matematikai biztonságot nem jelentené egy pont, arra az esély, hogy a Kazincbarcika két meccset is nyer, elhanyagolható, így pedig bőven üdvözítő lehet egy remi is.

Kombink másik eleme pedig szintén egyértelmű, a Dvorschák jogosulatlan játéka miatti pontlevonás után aligha lesznek motiváltak a somogyiak, így hiába nincs kiugró formában a Sori, a szezonzárás szép lehet Lipcseiéknél.

{"headTitle":"NB II-es kombi vasárnapra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-08 17:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,49","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csákvár-Siófok - 1x","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Soroksár-Kaposvár - Soroksár","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
326060