Serie A

Két esélyünk is van nyerni ezzel a spéci tippel a Juve-Milan rangadón

  • varin
megosztom

Nem bízunk meg a Juventusban, így inkább egy spéci, gólos tippel kaszálnánk a rangadón.

Újabb hatpontos olasz rangadót rendeznek a Serie A-ban, melynek tétje a BL-indulás is lehet. Mivel mind a Juve, mind a Milan 69 pontos, a Napoli pedig hozta a kötelezőjét Speziában, így a vesztes fél lépéshátrányba kerül az öldöklő harcban. Noha mindkét csapat győzelemből érkezik, nehéz lenne tavasszal bármelyik együttesben is igazán megbízni.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Milan","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A torinói csapatnál továbbra is téma mind Andrea Pirlo távozása, mind pedig az, hogy Cristiano Ronaldo mekkora hasznára is van tulajdonképpen a csapatnak. Az, hogy a Juve ideje korán távozott a BL-ből, a bajnokságban már az ezüst is bravúr lenne és a kupadöntőben sem egyértelmű favorit, beárazza a csapat idei szezonját, Ronaldo megítélésén pedig az sem igazán javít, hogy Udinében egymaga fordított, illetve a gólkirályi cím is hozzá kerül. Ami viszont szinte biztos, az az, hogy a portugál zseni csak akkor marad a klubnál, ha a Juve az első négy helyen végez, ehhez pedig a Milant le kéne győznie. A mindkét csapatnál megfordult Fabio Capello egyenesen azt mondta, amelyik fél itt kikap, jövőre nem indul a BL-ben.

Ami a Milant illeti, Pioli fiai kulcsfontosságú, igaz, kötelező győzelmet arattak a Benevento ellen, így életben tartották BL-reményeiket, amihez a Cagliari nápolyi bravúrdöntetlenje is kellett. A Rossonerik sorsolása viszont nem könnyű, így az "idegenben jó az iksz" mentalitás nem állja meg a helyét.

Ha érdekel a legnagyobb elérhető bónusz, kattints a részletekért!

Jó hír azonban, hogy a Milannál majdnem mindenki bevethető, Ibrahimovic is visszatérhetett a Boszorkányok ellen, így a tar mesternek bőségesen lesz lehetősége válogatni.

A mérkőzés egyik főszereplője azonban nem Ibrahimovic vagy Ronaldo lesz, hanem Gigi Donnarumma, aki könnyen lehet, hogy néhány hónap múlva már az Öreg Hölgy hálóját védi. A 22 éves portás ugyanis állítólag évi 10 millió eurós ajánlatot kapott a torinói csapattól 2026-ig, míg a Milan csupán 8 milliót kínálna, 2024-ig.

Donnarumma szerződése a nyáron lejár és az ultrák már hangot is adtak az újabb huzavona miatti nemtetszésüknek, kifejezve, amennyiben a kapus nem hosszabbítja meg a szerződését a héten, ne is játsszon a Juventus ellen. A világ egyik legtehetségesebb kapusa kapcsán persze nem csoda a balhé, ugyanez lejátszódott már 2017 nyarán is.

Ősszel a Juventus úgy tudott nyerni Milánóban, hogy azon a meccsen talán a hazaiak futballoztak jobban, és bizony amilyen hektikus idényt futnak a felek, bármi elképzelhető a torinói 90 perc alkalmával. Az elmúlt hetekben egyik fél védelme sem remekel, így itt is kinéz egy masszív adok-kapok. Tippünk értelmében ha bármelyik félidőben 2 vagy 3 gól esik, már profitálunk, márpedig ősszel mindkét játékrészben zöldült ez az ötlet, így itt sem butaság megpróbálni.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő Multigoals: 2-3","odds":"2.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"2. félidő Multigoals: 2-3","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428861] 2021-05-09 20:45:00 Juventus - AC Milanx;
megosztom