Bundesliga

A szezon legfontosabb meccsén sem hibázhatnak Dárdaiék

  • gb1

A Bielefeld elleni meccs öldöklő küzdelmet ígér, hiszen a kiscsapat a Herthával egyetemben a bennmaradásért harcol.

Nincs megállás Dárdai Pál csapata számára, hiszen három nappal a Freiburg legyőzése után immár itt is van a következő bajnoki. A hatpontos meccsen a közvetlen rivális Bielefeldet fogadják az Olimpiai Stadionban, amelyik együttes nyer, az pedig óriási lépést tesz a bennmaradás felé. Az oddsmesterek szerint erre a Herthának van nagyobb esélye, ezzel pedig nem is igazán tudunk vitatkozni.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Arminia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"4.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Dárdai munkája ugyanis szépen beérett, ahogyan azt már több alkalommal is ecseteltük. A kék-fehérek az utóbbi öt Bundesliga-meccsből egyet sem veszítettek és az elmúlt bő két hónapban csak a Dortmundnak sikerült győzni ellenük. A rendkívül megerőltető, stresszes időszak úgy néz ki, hogy a legjobbat hozta ki a játékosokból és ahogyan Dárdai elmondta, már a hangulattal sincs probléma.

Egy olyan meccs után, mint a Freiburg elleni, érthető okokból jókedvűek vagyunk. Így kell együtt dolgozzunk a továbbiakban is, mivel még szerintem legalább két győzelemre szükségünk van.

- mondta a 45 éves szakember.

Ami mondjuk nem jött jól, hogy az Arsenalból kölcsön vett Guendouzi kidőlt az egész szezonra és mellette több fontos játékos is a kérdéses kategóriában szerepel. A vendégeknél az ötödik sárgát begyűjtő Medina üli ki biztosan a meccset.

[3399442] 2021-05-09 18:00:00 Hertha Berlin - Arminia Bielefeldx

Dárdai természetesen az erőn felül teljesítő, idén feljutott Bielefeldet is dicsérte. Ez abszolút jogos, ugyanis ha újra ki is esnek, szégyent semmiképp nem vallottak az élvonalban. 

Az Arminia egységes csapat, remek csapatszellemmel, így egy jó és fegyelmezett ellenfélként számítunk rájuk. Ez már a végső meccsek egyike. Mindenképpen nyernünk kell! 

- szögezte le Dárdai, aki érthető módon elégedett csapata teljesítményével, hiszen a két hetes karanténból nagyon élesen tértek vissza fiai.

Fogadási szempontból a tét nagysága miatt nagyon adná magát a kevés gól behúzása, igen ám, de a Hertha utóbbi 9/8 hazai meccse overes eredménnyel zárult. A keretek minősége, a tudásbeli különbség és az adott lélektani helyzetben úgy véljük, a bukik kicsit túl jószívűen szabták meg a hazai szorzót, így mi továbbra is kitartunk Dárdaiék mellett. A kínált oddsoknak köszönhetően tippünket egy kisebb ázsiai hendivel megtámogatjuk, így remi esetén is csak a fele tétünket buknánk, de mi abszolút bízunk az újabb berlini három pontban.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Arminia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha -0.25 (ÁH)","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3399442] 2021-05-09 18:00:00 Hertha Berlin - Arminia Bielefeldx;