NB I

Két tippünk is van a Diósgyőr-Vidire

  • Tomihmv
megosztom

Speciális fogadásokkal, többek közt egy háromszoros tippel is támadunk a felek ütközetén.

Mire megy egymással a Diósgyőr és a Vidi? - Fotó: molfehervarfc.hu

Többek közt csalódott csapatok csatájával fejeződik be a 2020-2021-es NB I-es szezon vasárnap, hiszen az immáron kiesett Diósgyőr a hétfőn Magyar Kupa döntőt veszítő, avagy pocsék szezont záró Fehérvárt látja vendégül.

10 év után búcsúztak el az élvonaltól az elmúlt hétvége eredményeinek köszönhetően a miskolciak, akik egyébként nincsenek rossz formában. Az utolsó négy meccsükön 10 pontot szereztek, mivel legyőzték a Budafokot, a Puskás Akadémiát és a Kisvárdát, míg az Újpesttel ikszeltek, azonban mivel későn ébredtek, ez is kevés volt az üdvösséghez.

Az biztos, hogy Hegedűs, Danilovic, Márkvárt, Roshi és Pikk sem áll Zoran Zekic mester rendelkezésére, aki így fogalmazott az utolsó meccs előtt a dvtk.eu portálnak:

"Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon búcsúzunk, milyen emlékeket hagyunk magunkról az élvonalban. Azt várom, hogy a játékosok mutassák meg milyen labdarúgók, és milyen markáns egyéniségek. Valamint ezúttal is az a legfontosabb, hogy csapatként viselkedjünk a pályán."


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


unibet

Ami a vendégeket illeti, a fehérváriak hétfőn este "megkoronázták" a szezonjukat. A nemzetközi kupában nem sikerült csoportkörbe jutniuk, a bajnokságban esélyük sem volt a Ferencvárost letaszítani a trónjáról, sőt nagy valószínűséggel a második helyüket is bukják (a Puskás Akadémia vélhetően legalább egy pontra jó lesz az utolsó Budafok ellen hazai pályán), és ugye az Újpest ellen elbukták a Magyar Kupa fináléját.

A csapat felemás formában van (a szokásos kimaradók nem állnak Szabics Imre rendelkezésére), de a játékosok lélektanilag valami hasonló szinten lehetnek, mint a hazaiak, mindemellett különösebb tét nincs már a vendégek számára sem.

"Még mindig nagyon csalódottak vagyunk a hétfői kupadöntő miatt, azonban az élet megy tovább és most arra koncentrálunk, hogy győzelemmel fejezzük be a bajnokságot. A sorsunk az ezüstérmet illetően nem csak a mi kezünkben van, ugyanakkor ahhoz, hogy legyen értelme figyelni a Puskás Akadémia mérkőzésének eredményét, nekünk mindenképp győznünk kell vasárnap Miskolcon. Úgy gondolom, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, hiszen legutóbb Székesfehérváron kikaptunk a DVTK-tól és biztos, hogy ők is mindent megtesznek azért, hogy győzelemmel búcsúzzanak a szezontól" - nyilatkozta a molfehervar.hu-nak Nikolics Nemanja. 

Két csalódott csapat játszik tehát egymás ellen, mindez felszínre hozhatja a feszültséget, amire még a visszatérő szurkolók is rátehetnek egy lapáttal (biztos lesz mindkét tábornak egy-két keresetlen szava csapatával szemben a 90 perc alatt). És ugye ott van még a győzelmi kényszer mindkét oldalon, vagyis nem lennénk meglepve, ha igen "színesre" sikeredne a felek utolsó körös ütközete.

Mindehhez a játékvezető személye, Solymosi Péter is hozzájárulhat, avagy szerintünk könnyedén születhet legalább hat büntetőlap, de az sem lenne meglepő, ha valamely játékos végül a kiállítás sorsára jutna.

{"headTitle":"Diósgyőr - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 5,5 felett","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Megítélt piros lap - IGEN","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3371118] 2021-05-09 17:30:00 Diósgyőr - MOL Vidi FCx;
megosztom