Tenisz

2.87-szeres pénzt fizet a tippünk Zverev és Berrettini döntőjén

  • Cesc18
megosztom

Vasárnap bajnokot avatnak az uraknál Madridban, a döntőben Alexander Zverev és Matteo Berrettini méri össze a tudását.

Sorozatban a harmadik olyan Masters-finálé elé nézünk, amelyben nem lesz érdekelt a nagy hármas egyik tagja sem. Ellentétben azonban Miamival és Monte-Carlóval, Madridban nem biztos, hogy új bajnokot avatunk majd, hiszen Alexander Zverev 2018-ban egyszer már elhódította a trófeát a spanyol fővárosban. Akkor egy nem túl izgalmas meccsen tudott nyerni, kérdés, hogy Matteo Berrettini, első 1000-es döntőjében nagyobb ellenállást tud-e tanúsítani, mint három éve Dominic Thiem?

{"headTitle":"Alexander Zverev - Matteo Berrettini","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Berrettini","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A fogadóirodák Zverev felé húznak, akinek az idei madridi menetelése kísértetiesen hasonlít a 2018-ashoz. Három éve szettveszteség nélkül tudott átmasírozni a mezőnyön és a héten egyelőre ugyanezt sikerült lemásolnia. A nagy különbség azonban, hogy most egy bizonyos Rafa Nadal is a horgára akadt, ami még úgyis hatalmas fogás, hogy tudjuk jól, hogy a salakkirálynak a madridi körülmények fekszenek a legkevésbé a salakszezonban. 

Zverevnek viszont egyértelműen ez az egyik kedvenc helyszíne a tavaszi állomások közül. Idén csak azért számított némi meglepetésnek ez a nagy menetelése, mert Miamiban, Monte-Carlóban és Münchenben is erősen botladozott és alig tudott meccseket nyerni.

A nézők visszaszivárgása a lelátókra egyébként a német játékára is jó hatással volt, sokkal motiváltabbnak, sokkal összeszedettebbnek tűnik. 

Ami Berrettinit illeti, az olasznak sem úgy sikerült az első néhány hónap 2021-ben, ahogyan szerette volna, mindez pedig egy sérülésnek volt köszönhető. Néhány hete sikerült ezt maga mögött hagynia, a belgrádi tornagyőzelmét pedig ez a madridi döntő követi, ami, mint említettük, pályafutása első 1000-es fináléja lesz. Papírformának nem nevezhető, de ismerve a képességeit, csak idő kérdése volt, hogy mikor jut ilyen magasságba egy Mastersen. 

Viszonylag jól ismerik egymást, hiszen az elmúlt három esztendőben háromszor is találkoztak már. Kétszer Rómában, salakon futottak össze és szépen megosztoztak a győzelmeken. Ezeken kívül 2019-ből még egy sanghaji elődöntőjük van egymás ellen, azt Zverev sima kettőben húzta be. 
 

Mire fogadjunk?


Mielőtt a döntő fogadási részére térnénk rá, fontos beszélni az időjárásról. A héten látott szép napsütést vasárnapra felváltja a hidegebb idő és az eső Madridban. A kezdést magyar idő szerint 18 órára írták ki, ekkorra pedig 80-90%-ra jósolják az esőt a meteorológusok. De ez nem azt jelenti, hogy ne tudnák lejátszani a finálét a mai napon, ugyanis a center pálya behúzható tetővel rendelkezik. A fedett pályás salak azért nem egy túl gyakori kombináció és akár komoly faktora is lehet a döntőnek. 

Ami biztos, hogy hogyha bejönnek az időjárási előrejelzések és tényleg behúzzák a tetőt, akkor még inkább felértékelődik mindkét játékosnál a nagy első szerva. Steril körülmények között még hatékonyabban adogathatnak, így erre alapozva jó választás lehet az over felé kacsingatni. Véleményünk szerint a győzelem szempontjából pedig kulcsfontosságú lesz, hogy Zverevnek ez már a sokadik Masters döntője.

Tippünk, hogy a játékok száma 22.5 fölé kúszik és Zverev sikerével ér véget a torna. Erre a kombinációra a bet365 2.87-szeres pénzt fizet. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Matteo Berrettini","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mérkőzés eredménye és összesített játékok: Zverev nyer és 22.5 felett","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom