NB I

Gólokra és gólszerzőre is tippelnénk a Honvéd-Fradin

megosztom

A szezon utolsó fordulójára jutott egy Honvéd-Fradi fővárosi rangadó, ahol minden adott ahhoz, hogy közönségszórakoztató játékot láthassunk.

Hatalmas kő esett le múlt hétvégén a Honvéd-játékosok és Horváth Ferenc vezetőedző szívéről, a Budafok felett aratott 1-0-s győzelem ugyanis azt jelentette, hogy a kispesti csapat jövőre is az első osztályban szerepelhet. Bár a szezon előtt aligha ez volt a célkitűzése a Honvédnak, a feladatot végül sikerült abszolválniuk, és immáron tervezhetik a következő szezont. 

A Fradi zsinórban harmadszor is bajnok lett, a Mezőkövesd elleni sikernek köszönhetően pedig pontrekordot is döntött, a 12 csapatos bajnokságban ennyi egységet még egyetlen csapatnak sem sikerült összekaparnia. 

Ilyen előzmények mellett talán jogos a várakozásunk, hogy egy jó hangulatú és közönségszórakoztató szezonzárót lássuk a két csapattól. 

[3371115] 2021-05-08 17:00:00 Honvéd - Ferencvárosx;5

Bár az elmúlt egymás ellen meccsekből is látható, hogy a gólok terén spóroltak mostanában a csapatok, de véleményünk szerint ez most változhat. Egyrészt egyik oldal vállát sem nyomja már teher, vagyis annyira azért nem kell most ragaszkodni a taktikához, Horváth Ferenc pedig alighanem úgy is engedi majd ki fiait a pályára, hogy tegyenek meg mindent a győzelemért. 

A vendégeknél Rebrov mestertől, ahogy a korábbi fordulókban is - erős rotálást várunk, vagyis több olyan játékos is pályára léphet, aki a szezon során kevesebb lehetőséget kapott. 

Isael góllal búcsúzhat? // Fotó: fradi.hu

Abban is biztosak lehetünk, hogy a távozó játékosok megkapják a búcsúmeccsüket is, így Heister, Isael és Skravka játékára is komoly sanszot látunk. 

Ne feledjük el, hogy ezen a meccsen már lehetnek nézők is a stadionban, az MTK arénájában pedig már 2-3 ezer ember is remek hangulatot tud csinálni. 

Fogadási szempontból szerintünk nem érdemes most túlcifrázni a meccset. Gólokat várunk ezen a találkozón, így az over felé erősen hajlunk, bár kétségtelen, hogy élőben erre jobb határokat és oddsokat tudunk elcsípni. A Fradi rotálása végett kiütést sem igazán látunk ebbe a meccsbe, így a Honvédot meg is lehet támogatni ázsiai hendikepekkel. 

A búcsúzó fradisták kapcsán is támadt egy játszható ötletünk, a brazil Isaelben bármikor benne van a gól, most pedig azért az sem kizárt, hogy a többiek megpróbálják meglövetni a 32 éves irányítót. 

{"headTitle":"Honvéd - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-08 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 felett ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Isael bármikor gólt szerez ","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE
ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

[3371115] 2021-05-08 17:00:00 Honvéd - Ferencvárosx;
borítókép: fradi.hu
megosztom