Sportfogadás

Ezen a hétvégén erre a kombira esküszünk!

  • varin
megosztom

Ezúttal bátor kombit raktunk össze, zsíros oddson. A topligák mellett egy magyar tippel próbálkozunk.

Az előző hétvégén sikeresen zöldült a bukhatatlannak gondolt kombink, ha nem is könnyedén, de az Atlético Madrid és a Honvéd is hozta a kötelezőt. Ezúttal is megpróbálkozunk egy szelvénnyel, amely papírforma tippeket tartogat, de szép szorzót ígér.

 

Parma-Atalanta

D'Aversa csapata nem tudta megragadni az utolsó szalmaszálat sem Torinóban, így pedig mostanra biztossá vált, hogy a Crotone mellett a sárga-kékek távoznak a Serie A-ból. A Parma kiesésének jogosságához semmilyen kétség sem fér, zsinórban öt vereséget szenvedtek el Gervinhóék, köztük a rivális Cagliari és Torino, valamint a már kiesett Crotone ellen. A tabella elején azonban szorosan alakulnak a dolgok, az Atalanta nem hibázhat, ha szeretne ezüstérmet szerezni, ez pedig a már kiesett, motiválatlan Parma ellen könnyű feladatnak ígérkezik. A hazaiak visszajutása óta 15-ből 15 pont landolt a bergamói együttesnél, így az alacsony odds ellenére is megéri bejátszani a "V"-t.

 

Diósgyőr-Fehérvár

Ez a tipp lesz a kombink fűszere, hiszen akár 1.70-es szorzóval is el lehet kapni a Vidi sikerét. Adott egy Diósgyőr, amelyről azt sem lehet tudni, milyen kerettel áll majd ki, hiszen a csapat  nagy része távozik, az edzővel együtt. Hiába így a hazai pálya, hiába a szintén nem túl motivált, csalódást keltő kupadöntőről érkező Fehérvár, minket nagyon meglepne, ha pontot tudna szerezni utolsó meccsén a DVTK.

 

Rukh Breszt-Sputnik Rechitsa

Végül pedig egy tipp erejéig visszanézünk Fehéroroszországba. Az újonc Sputnik igencsak gyengén szerepel (nem úgy mint a névrokona hazánkban!), hét meccséből hatot is elveszített, ráadásul ezek közül több is hozható lett volna. A Rukh viszont évek óta a topcsapatok alatt van egy szinttel, így elvileg ez számukra egy kötelező siker. Jó formában is vannak a hazaiak, hiszen utolsó négy meccsükből hármat megnyertek, csak a címvédő Soligorsk fogott ki rajtuk. Elvileg sima hazai siker kéne szülessen itt.

 

Kattints és játszd meg ezt a kombit a legjobb oddson!

22bet
megosztom