Bundesliga

Hatalmas oddsváltozás, beszálljunk mi is a "tutiba"?

  • gb1
megosztom

A négy meccse nyeretlen Stuttgart a kiesés réme által üldözött, szintén szenvedő Augsburgot fogadja a fordulónyitón.

Roncsderbinek beillő meccsel rajtol a német élvonal 32. köre. Ezt a találkozót megtekintésre csak az igazán hardcore Bundesliga-rajongóknak, illetve az élőben fogadóknak ajánljuk, hiszen nem a szépségével fog bevonulni a történelembe, az szinte fix. Ami viszont szembetűnő, hogy az oddsok komolyat ugrottak a piac nyitása óta, de vajon tényleg érdemes a vendégekre fogadni?!

{"headTitle":"Stuttgart-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-07 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Augsburg","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az Augsburg oddsa ugyanis úgy áll 3.50 körül, hogy bőven 5.00 felett nyitott, míg a Stuttgart szorzója 1.50-ről 2.00 fölé emelkedett. A fogadói magatartást mondjuk több reális magyarázattal is alátámaszthatjuk. Az egyik legfontosabb, hogy a Stuttgart a legutóbbi, Lipcse elleni vereségével immár kiszállt a nemzetközi kupahelyekért folytatott harcból, tehát gyakorlatilag nemigen maradt miért küzdeni.

Tudtad? Az Augsburg az utóbbi 4 meccsét elbukta idegenben, és bő 330 perce nem talált be!

A bajoroknál ellenben óriási szükség lenne a pontokra, hiszen még veszélybe is kerülhetnek az utolsó körökre, ha ismét beleszaladnak a késbe. A vezetőség meg is nyomta a pánikgombot és kivágta Heiko Herrlich trénert, miután a német szakember olyan alsóházi csapatoktól is kikapott fiaival, mint a történelmi mélyponton lévő Schalke, vagy a friss feljutó Bielefeld.

Augsburg#ger-augsburg#5
VfB Stuttgart#ger-vfb_stuttgart#5

Legutóbb a Köln is elverte otthon az Augsburgot, amely idegenben még gyengébb és mindössze 15/4 meccsen győzedelmeskedett. Persze az edzőváltás - a régiúj mester, Markus Weinzierl ült a padra - gyakran sül el jól, de jelen körülmények között mi nem nagyon látjuk értelmét beszállni a ‘V’-be. Sőt, az oddsmozgás miatt talán immár fordult a kocka és 1.52-ért inkább a Stuttgart +0-s ázsiai hendi tűnik value-nak, hiszen ennyit adott a csapat nyerésének nyitóoddsa is...
 

Te mire fogadsz a fordulónyitón?
 

[3399445] 2021-05-07 20:30:00 VfB Stuttgart - Augsburgx;
megosztom