Bundesliga

Dárdai vs Sallai - ezt várjuk a sorsdöntő meccsen

  • gb1
megosztom

A karantén utáni mozgalmas időszakot a Freiburg ellen folytatja a Hertha, amelynek minden pontra hatalmas szüksége van.

Szokatlan időpontban, csütörtökön is megbújik egy Bundesliga-meccs a napi menüben, mégpedig Dárdai Pál csapatának köszönhetően. A Hertha ugyanis 2 hét karanténba kényszerült, így három bajnokit kell rövid időn belül pótolnia. A Mainz ellen idegenben sikerült egy pontot elhozni hétfőn, ezúttal pedig a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgot fogadják az Olimpiai Stadionban. A kék-fehérek amúgy egész meggyőzően fociznak az utóbbi időszakban, így nem annyira meglepő, hogy a bukik a "magyaros összecsapásra" is favoritnak hozták ki őket.

{"headTitle":"Hertha BSC-Freiburg SC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-06 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Freiburg","odds":"3.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
327185

Amint láthatjuk, a feleket 12 hely és 14 pont választja el, Dárdaiék helyzete pedig továbbra sem túl rózsás. A magyar tréner keze munkája ugyanakkor egyre jobban megmutatkozik, ez pedig az eredményességen is látszik, hiszen négy bajnoki óta nem kaptak ki. A szezon során ugyanakkor mindössze hat alkalommal érezhették meg a győzelem ízét, ez pedig a második legrosszabb mutató a ligában.

A felállások tekintetében nagy meglepetés nem várható és külön öröm, hogy Sallai mellett Dárdai fia is stabil kezdővé kezd válni csapatában. Boyata egész évben kényszerpihenőn volt, de a Mainz ellen már visszatért csereként és ezúttal is számíthat játékpercekre.

[3399423] 2021-05-06 18:30:00 Hertha Berlin - Freiburgx

A Freiburg elég hektikusan teljesít az utóbbi időszakban és pozitív eredményt csak a gyengébb felek ellen ért el. Egy ideig versenyben volt a csapat a nemzetközi kupahelyekért, de ez a remény immár elúszni látszik.

A Streich-legénység idegenben nem mondhatnánk, hogy sziporkázik és az utóbbi hármat el is bukta sorra, de amúgy is mindössze 14/4-et nyert meg.

A Mainz-hoz hasonlóan ismét kecsegtető a 'mindkét csapat lő gólt', de a látottak, valamint az adott helyzet alapján ezúttal bevállaljuk a Herthát. Dárdaiéknak jobban kell a pont és jelenleg formát tekintve is stabilabbak, így az alábbi tippet húzzuk be, amely csak vendég siker esetén úszna el.

{"headTitle":"Hertha BSC-Freiburg SC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-06 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha +0","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3399423] 2021-05-06 18:30:00 Hertha Berlin - Freiburgx;
megosztom